07.Květen 2007,13:32

Základní údaje

Jméno:Jeremy Robert Myron Sumpter

Adresa:Jeremy Sumpter P.O. Box 1549 Studio City,CA 916 14

Narozen:5.února 1989 (neděle)

Znamení:Vodnář

Barva očí:Modrá

Oblíbené

Sport:Basketbal,fotbal,Baseball

Hudba:Rock

Hobby:Sport

Jídlo:Špagety s paprikou

Barva:Modrá

Číslo:6

Značka auta:BMW

Předmět:Přírodopis (nemá rád matematiku)

Rodina

Sourozenci:Sestry dvojčata Jessica a Jennifer,bratr Travis

Mazlíčci:Pes Bear

Filmy

Petr Pan, Pouhý sen (Just a Dream), Válka surfařů (Local Boys), Lovec démonů (Frailty)

TV seriály

I will be home, Club house, epizodní role v seriálech Pohotovost a Raising Dad

 

Jeremy se narodil v severní Kalifornii ale vyrostl v malém městě v Kentucky kam se jeho rodina přestěhovala když byl velmi malý.

Když bylo Jeremymu jedenáct let přihlásil se do soutěže talentů a vyhrál mnoho cen.Podepsal smlouvu se soukromým manažerem a v roce 2000 se přestěhoval do Los Angeles.Po několika měsících v LA a několika konkurzních vystoupeních, dostal Jeremy roli mladého Adama Meikse ve filmu Lovec Démonů.Tento film byl režijním debutem režiséra Billa Paxtona a Jeremyho debutová role.Za svou roli byl také Jeremy nominován na cenu Saturn.

Dále si Jeremyho vybral Danny Glover do role Henry Sturbucka ve filmu Pouhý sen.“Práce s ranným byla skvělá.Celé natáčení bylo výborné a probíhalo v malém městě v Utahu,“řekl poté Jeremy.Za svou roli  ve filmu pouhý sen dostal Jeremy ocenění Young Artist Award v kategorii nejlepší herecký výkon v televizním filmu nebo seriálu.

Jeremy uplatnil své surfařské schopnosti ve svém dalším filmu Válka surfařů.Ten se natáčel v jižní Kalifornii.“Bylo to těžké natáčení.Surfovali jsme na pláži téměř každý den a všude se mezitím procházeli holky v bikinách,“vtipkoval Jeremy.

Po celosvětovém hledání byl Jeremy vyprán do role Petra ve filovém zpracování Petra Pana režiséra P.J. Hogana.To byla jedna z mnoha rolí obsazená náctiletými lidmi.“Byla to část kterou jsem si hrozně přál,říká Jeremy,“bylo skvělé bojovat s piráty a létat.“Jeremy trénoval velmi intenzivně bojování s mečem a gymnastiku pro nahrávání filmu v Austrálii.

Jeremy si měl také zahrát v roli Eragoga ve stejnojmenném filmu který přijde do kin v prosinci 2006.Tuto roli nakonec dostal Edward Speleers takže vyznavačky Jeremyho si musí počkat až dostane jejich idol novou šanci blísknout se.

 

 

 
kategorie: Jeremy Sumpter
vložil: Ivushlinka
Permalink ¤


0 Komentáře: