04.Březen 2009

Nevím o co Ti sakra jde,ae když to hrotím já,tak tím pádem co děláš ty?...já jsem totiž člověk, kterej neřeší teď už nic..Prošla jsem si horou věcí co ty ne, takže mě už nic nepřekvapí!!! 

Směju se...Nevím proč,ae nejdříve jsem to a pak zas to....Víkend byl náš...sice s rodičama a se segrou,ae aj tak jsme si to užily :D...Ae podle tebe jsem jen malý děcko..Omyl já jsu malá holka,která žijem snem kterej se nikdy nesplní....---->Mít horu přátel a žádný hádky?...To nejde splnit a nejvíc mě to mrzí...!

Nemrzí mě to s tebou..Ty si člověk od kterýho můžu čekat hromadu věcí, jen nevím přesně kdy vypustíš ty své odpuzovací žlázy a pošleš mě do piči!

Já jsem se sebou navzdory špeků spokojená :D....Bo je to už tak...Člověk je něco co má city...A to já jsem...Zklamání příjde i odejde časem,ae u tebe je to už jinak...

JájJ měním téma....Normálně jsme víc než měsíc neměla cigárko v pusince a ani alkohol teda jen sekt a jelzina....Vůbec mi cigára nechybí....Jen mi chybí někdo komu se svěřím..Bo doma jsou lidi, kterým se to neodvážím říct...Těším se na před play off, a když bude štěstí, tak i na play off...Bo to bude tolik výjezdů, až se poseru :D.....

Vložil: Iwettkaaa ¤