IyeN.-

IyeN.-
freestyle

Billy Wingrove

Životopis..

 

www.BillyWingrove.cz

Billy pracuje jako profesionální freestylista od chvíle, co uspěl na vyhlášeném freestylovém turnaji Nike
Freestyle event v Londýně v roce 2002,kde se dostal do semifinále v konkurenci32000 soutěžících. Po té se jako reklamní artikl objevil v obchodě O2 Bond St shop u jehož otevření byl i světoznámý fotbalista Patrick Vieira.
Se svým freestylem učinkoval i živě v televizi, kde propagoval firmy Nickelodeon,Blue Peter a Central News. Dále svoji show převáděl také s Irským internacionálem a hvězdou Tottenhamu Hotspur Robbiem Keanem pro The Guardian,Evening Standard and Independent. A mnohokrát se v mediálních shotech objevil i s ostatními hvězdami Tottenhamu jako je Jermain Dafoe, Ledley King a Paul Robinson.

Billyho kredit rostl a začal přitahovat mnoho klientů.
mezi nimiž byli i zástupci velice oblíbené a uspěšné hry Keepy Uppy, nyní jí propaguje pro Velkou Británii a pro Japonsko. Díky svému nespornénu umění si ho všimla sportovní stanice Sky Sport, pro kterou propagoval reportáže z anglické Premier league a Copy Amerika.

V roce 2005 Billy vystupoval v televizi KDDI s týmem Feyernoydu Rotterdam a Japonskou hvězdou Ono. Brzy potom se objevil reklamě
na Coca Colu, kde účinkoval spolu s hvězdou Manchesteru United Waynem Rooneym. Billy tuto reklamu propagoval i v japonštině s hvězdam

i japonské J - league v časopise Footival. Billy se tím samozřejmě zviditelnil a jeho práce byla častokrát uváděna v populárních anglických časopisech 442 a Match.

Billy se stal prvním fotbalovým freestylistou, který začal pracoval jako profesionální freestylista pro profesionální fotbalový klub jímž je anglický Tottenham Hottspur. Billy zde své freestylové umění učí a předvádí trenérům Tottenhamu, využívají ho též generální sponzoři Tottenhamu a je využíván také jako atrakce při zápasech Tottenhamu v Premier league, kde svoji show předvádí přes zápasem během rozcvičování hráčů a také o poločase. Pro tento účel ho občas využívá i reprezentace Anglie při domácích zápasech.

Dále Billy natočil úvodní video k velice úspěšné fotbalové hře Pro Evolution Soccer 6, která vyšla v roce 2006. Navíc se setkal se špičkovými světovými fotbalisty Cristianem Ronaldem, Zlatanem Ibrahimovičem a freestylovým králem Ronaldinhem. Toto setkání mu zprostředkovali lidé z kampaně Joga Bonito a také to použili ve svých klipech Joga TV, ve kterých Billy spolu s těmito fotbalisty předvádí skvělou freestylovou show.

Billy také propagoval Mistrovství světa 2006 v Německu. Billy je dnes už hvězda, která se freestylem živí. Je určitě velkým přínosem pro freestyle jako takový, freestyle zviditelnil a díky němu mají mnozí jiní freestylisté šanci také dělat freestyle profesionálně.

 
 
 
 
 

freestyle

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Cristiano je jednou z největších nadějí portugalského fotbalu. Cristiano Ronaldo (fotbalista) ... Cristiano Ronaldo (celým jménem Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, narozen 5. února 1985 ve Funchalu na Madeiře)

Cristiano Ronaldo

Manchester United

podepsal pětiletou smlouvu s Ronaldem. Tak znělo tiskové prohlášení anglického klubu ze začátku srpna roku 2003. Fotbalový svět se na chvíli přestal točit. Jen do doby, než se vyjasnilo, že nejde o brazilskou hvězdu Realu Madrid, ale o jistého mladíka z Portugalska.

Říká si sice Ronaldo, ale jeho celé jméno zní Cristiano Ronaldo Santos Aveiro a do nejslavnějšího anglického klubu přestoupil ze Sportingu Lisabon. Ačkoliv je mu teprve osmnáct let, sir Alex Ferguson za něj neváhal vyplatit 10 milionů liber. A Ronaldo hned od začátku svého působení v klubu Rudých ďáblů potvrzuje, že to byla správná investice a že je hoden nosit slavné fotbalové jméno.

Cristiano má hodně společného s třemi fotbalovými celebritami-Beckhamem, Figem a Ronaldem. Po Beckhamovi zdědil v Manchester United dres s číslem 7 a post pravého záložníka, stejně jako on také dbá na svůj zjev. Podobně jako krajan Figo začínal ve Sportingu Lisabon a herním pojetím spoluhráče z reprezentace připomíná-od postranních čar podniká nebezpečné výpady k soupeřově brance, je skvěle technicky vybavený a umí nebezpečně odcentrovat. S Ronaldem má kromě shodné přezdívky podobně fantastický driblink a zrychlení.

Cristiano Ronaldo

Těchto předností si dobře všiml kouč Alex Ferguson a definitivně se o kvalitách portugalského mladíka přesvědčil v přípravném utkání na sezonu u příležitosti otevření nového stadionu Sportingu. United prohráli 1:3 a Cristiano Ronaldo zářil.

Ačkoliv má Ronaldo vzhled klučiny a věk teenagera, v hlavě to má dobře srovnané. Ví, co chce a jde za tím. Jinak by se v tak mladém věku nevydal daleko od domova, rodiny a přátel. Tlak na portugalský zázrak je už nyní obrovský.

Ronaldo bude pod tlakem i proto, že na zádech nosí číslo 7, to už je samo o sobě závazek, jelikož toto číslo v United nosili David Beckham, který je pro Cristiana velkým vzorem a Eric Antona, kterého také velice respektuje.

O Cristianu Ronaldovi ve Sportingu nikdy nepochybovali, dávno bylo jasné, že to dotáhne daleko. Už jako čtrnáctiletý zářil v portugalské reprezentaci do 15 let a poté byl hlavní hvězdou výběru do 21 let. Nyní je už pevným článkem základní sestavy v seniorské portugalské reprezentaci a na evropském šampionátu v roce 2004, který se konal v jeho rodném Portugalsku, se dostal do All star týmu celého turnaje.

Alex Ferguson i fanoušci Manchester United doufají, že Cristiano splní jejich očekávání. Ronaldo má potenciál stát se v dohledné době králem Manchester United a důstojným pokračovatelem posvátného čísla sedm. Je pravděpodobně jen otázkou času, než se tenhle Portugalec ujme vlády a času na to má jako málokdy druhý.

Cristiano Ronaldo je považován za žijící legendu fotbalu a to má Ronaldo ještě mnoho fotbalových utkání před sebou. C. Ronaldo svým fotbalovým uměním baví svět.



Ve zkratce:

Datum narození: 5. února 1985

Místo narození: Madeira (Portugalsko)

Výška: 184cm

Váha: 75kg

Aktuální působiště:

Manchetser United FC

Úspěchy:

Mistr Portugalska (2003)

Vítěz FA Cupu (2004)

Účast na ME 2004 v Portugalsku (2.místo)

Účast na MS 2006 v Německu (semifinále)

Starší články >

O autorovi

  • Jméno IyeN.-
  • Bydliště Brno-město
  • Mno co o sobe:-Djsem normalni kluk co ma rad hafo fotbal a rad se s kazdym seznamim,tak jen piste budu jen rad.
Email@ Můj profil
477943896

Poslední návštěvy

IyeN.-