V téhle malé  zemi je instituce s honosným názvem Ústavní  soud soustavně normálním lidem pije krev . Měla by to být ,instituce moudrých lidí  , kteří svým moudrým rozhodnutím pomůžou a vyřeší některé právní a zákone kličky . Do nedávna jsem se domníval  ,že je moudrá a spravedlivá spravedlnost jediným posláním teto instituce .Pak přišlo období ,   kdy nesmyslně  prodloužily mandát poslancům ,kteří nebyli schopní  tak či tak se domluvit na vládě . Dali vzniknout vládě dočasné  a také nám svým způsobem  dali čas  na rozmyšlení , které politiky ještě budeme potkávat na tv obrazovkách. Tím jsem začal pochybovat  o této instituci , že by nedemokratická instituce??? v demokratické zemi??? sám musím uznat , že to Ústavnímu soudu vyšlo . Nejen že dali  čas  vzniknout  stranám které zde nebyli a nebylo o nich slyšet ,ale poslancům šli penízky tudíž po zbytek svého mandátu nemuseli chodit na Pracovní Úřad  žebrat a jiné.  Je to tak plus mínus  otázka pro jiné zda takový zásah byl či nebyl demokratický.

Další takový prohřešek a výsměch se konal letos , když nám obyčejným lidem - většině- snížili důchody a dali za pravdu pár jedincům beroucím takové platy o kterých mi normální smrtelníci jen sníme . Tedy většina lidí v této zemi bere o hodně nižší příjem než deklarovaný  průměrný plat  a   tak zase  proti většině  tudíš nedemokraticky zvedla důchody lidem na úkor většiny . 
Ptám se ,  zda je demokratická instituce   Ústavní soud  demokratická nebo sobecká vždyť tito soudci berou takové platy a důchody jak si sami navrhnou a zde si je sobecky vůči většině společnosti zvětšili a snížili většině.
napsal/a: J.J.K 09:21 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář