► borci ze _Svislí_ ◄

Je na čase, abych tu zasejc něco napisal :D:D. Jak vidíte podle nadpisu, budu sem psat o těch nejlepších borcích a borkách :)) . Abych začal :)):D:D: Jako první sou to ti ze sídliště (Buchi, Milda, Tommy, Jenda atd.) a dál je to:

MILÁÁN: největší nášupák, kterej umi udělat prdel :D:D, před měsicem sme na sebe čučeli jak dementi, a teďkom sme friendi jak cip :)).

BĚLOUŠ:  :D, když on udělá nějakou cipovinu :D to by se člověk zesral :D:D, fakt borec pro prdel :):D

MAŇAS:  no tak tohohle znáte :)), je to brácha od mýho spolužáka :)), někdy si zakopem na jeho hřišťu, někdy na našem :)), a hlavně na svislich :)) to je best friend !!

POKY: to je to samy jak Maňas :)):D

FLEXI: to samy jak Maňas a Poky :D:D

IVUSHK4: tohle je asi jediná holčina, která tam za nama chodi pravidelně si začutat :)) jako znám ju dlouho, už od základky :)) ale to sme se nějak nebavili :( teď sme upe dobří friendi a rozumime si :))

JURA: další nášupák, poznali sme se čirou náhodou a když se o něčem bavime, tak se vždycky u toho chlámem :D:D, parádní spoluhráč na nohec a samozřejmě na fotbálek :))

MARÁÁ: jojo :D:D to je ten náš blonďák :)) ale pořád ode mě něco kopiruje :D řeknu jednu větu, už to z něho vyleti :D:D ale je to parádni kluk :))

ERIK: no comento :D prostě nejlepší kličkař široko daleko :D:D, dycky mě z něho rozboli hlava :D

FANOŠ: od Maňasa borec :)), když se sejdem, děláme upe kktiny :D:D, jednim slovem: BOREC !!

_________________________________________________________________________________

Na svisle těch lidí chodí opravdu mocko moc !! Kdyby se tam někdo neviděl :)), ať mě to hodí do komentů :)). . ČÁUES :))

O mě

  • Jméno J.U.R.R.I.
  • Bydliště Zbytek světa
  • Teď bývám na Facebooku :). Mějte se :). Kdyžtak si mě přidejte :) George Notheat :)
Skoukněte můj profil
TOPlist

▼▼ Kdopak mě navštívil ▼▼




S e z n a m
_______________________________________

MAPY, ULICE, OBJEKTY

_______________________________________ _______________________________________ Dám vám tu i pár odkazů :)) _______________________________________ _______________________________________ _______________________________________ _______________________________________ _______________________________________ _______________________________________
_______________________________________ _______________________________________
_______________________________________ _______________________________________ _______________________________________ _______________________________________

▼ VIP OSOBY V MÝM ŽIVOTĚ ▼

▼ Kalendář ▼

▼ NEMYSLÍŠ-ZAPLATÍŠ ▼