Vše co se dějě kolem.
10.Září 2007
Koupím Jiřince novou peřinu.

To byl hlavní úkol dne.Jiřince jsou tři roky a kousíček a dosti mi povyrostla a proto jsem se rozhodla ji koupit větší peřinu.

Do Ikei to není takový problém.Tam malá hned na začátku oběvila dětský kjoutek a prohlásila,že dál nejde.Mně to přišlo vhod a tak jsem ji tam nechala.Vevnitř jsem se cítila jako v bludišti,netušila jsem co mně čeká za rohem,ale dočkala jsem se  a dostala jsem se až k peřinám.

Dlouho jsem vybírala a procházela.Chctěla jsem kvalitu za rozumnou cenou a ne peří.A taky šlo o to vzít peřinu na jedno lůžko a né na dvě.Nakonec jsem si jednu vybrala a hrdě jsem ji nesla k pokladně.U pokladny taky cena souhlasila takže jsem byla ráda jak dobře jsem pořídila.

Doma jsem chtěla bvšem předvést jak krásnou peřinu jsem koupila.Jakmile jsem ji začala rozdělávat bylo mi jasné,že něco nesedí.Peřina byla obrovská.Bohužel jsem sáhla po dvojité.Chvilku jsem cítila zklamání,ale přešlo to.

Mám velkou peřinu za cenu jedné klasické.Ted jsem ji dala na půl a má ji malá.A jakmile budou penízky tak malá dostane novou a doufám,že už menší a já si na tuto velkou koupím povlečené.Takže to vlastně něbylo zas až tak špatný nákup.

 

autor Jajulena | 17:41 | komentáře (0)
O autorovi
Autor blogu
Autor: Jajulena
Region: Brno-venkov
O mně: Jsem milá,komunikativní osůbka se smyslem pro humor.Mám ráda milé lidi,přírodu,zvířata a hlavně dcerku Jiřinku.
Můj profil
Archiv
Přátelé
Vytvořili
Šablona a grafika od
IN ARIA...

obrázky od
Mario Buffardo

distribuce:
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE