KONĚ CELÝ MŮJ ŽIVOT A PROTO TYTO STRÁNKY JSOU HLAVNĚ O KONÍCH!!
O autorovi
Autor blogu

Autor: Janik.Lumpik
Region: Jindřichův Hradec
O mně:

Můj profil

Archiv
Poslední návštěvy
Credits
Template e grafica by
IN ARIA...

Brushes by
CELESTIAL STAR

Distribuito su
IN ARIA... , NST & GRAFICA DI STILE
05.Září 2007
Janík, Sára a domov!! | Já a Sára
Tak lidčky chtěli, by jsme Vám nějak povyprávět vše o nás.
Janík: je mi 14 let a jmenuju se Jana jsem asi 15 km od Jindřichova Hradce. Bydlíme dost na samotě u lesa, ale je tu velice krásná přírorada a lesy. Chodím posledním rokem do Základní školy. A příští rok jdu na střední školu dostihového sportu a jezdectví do Prahy 5. Už jezdím na koni 5 let. A také jsem chodila do jezdeckého kroužku, kde jsem měla vlatního trenéra. Chodila jsem tam rok a půl. Naučila jsem se spoustu věcí.Jinak koníčky místo koních mám, Bad Binton, plavání, vyjít si někam s kamarádama, také nohejbal a hudbu. Mám svého vlastního koně Sáru. Máme sice ještě 3 koně, ale Sára je napsaná na mě.Já i jezdím na těch koních. Zde vám představím další tři koně - Hanka - 2 roky a půl stará kobylka plemene - hafling*norik. Je tmavě hnědé barvy. Je mazlivá a moc hodná.Už se na ní začíná jezdit, ale je docela líňounká, ale to se všechno spraví.
Valášek - vykastrovaný valach Tarpana. Je mu 7 let. Je to docela divoch, který je velice temperamentní já, která jezdím už dost dlouho mám co dělat ho zastavit. Tento kůň se hodí pro dobré jezdce. Jinak velice hodný milý a mazlivý. Má takovou šedivou barvu a na zádech úhoří pruh.
Lenka - 13 letá kobylka Fjorda. Bohužel je nemocná má rakovinu u pohlaví. Rodila hříbátka a bohužel to nezvládla. Jinak hříbátka už mít nemůže. Rakoviny se dá sice odoperovat, ale už bude mít pozůstatky na dlouho. Jinak opravdu hodná. V sedle je docela líňounká, protže jsem jí koupily a asi rok na ní nejezdily jen tahala. Má hodně svetlou hnědou barvu s úhořím pruhem na zádech.
Sára: Čistokrevná kobylka s PP. 13letá huculka, krásně tmavé barvy s úhořím pruhem na zádech. Také mazlivá a hodná. V sedle je taková akorát ani né moc temperamentní ani líná. Akorát nesmí moc dlouho stát jinak pak v sedle vykopává. Umí skákat. Mám jí skoro 2 roky. Je z křečí kde má má kamarádká velký statek s koňma.Huculové nemají moc velkou výdrž proto s ní nejezdím na závody. Má skvělou povahu. Velice roztomilá. Kobylka, kterou moc mám ráda a nechci jí nikdy opustit.
Myslím, že o nás sem vám toho řekla mnoho, ale hlavně to nejdůležitější. Pokud máte nějaké dotazy stačí napsat vzkaz a určitě vám odpovím.
Autor: Janik.Lumpik | 18:15 |

Komentáře

« Domů | Přidej komentář