Co se to děje???   08.Červen 2009


Tak jsem se zase rozhodla napsat sem pár řádek...protože se trochu trápím.
Víš...blížíse to a co nevidět tu s Námi bude jeden malý človíček...moc se na nějtěším a vím že Martin taky...ale...je mi nějak divně...přemýšlím jestlike mě ještě něco cítí nebo ne....Cítím se zase tak sama...chápu že jeunavený z práce...ale..jsem celý den doma sama a je mi smutno a kdyžpak přijde domů...má to stejný efekt protože si mě ani nevšimne.
      Já vím...řekne mi ale o víkendu si Tě přece všímám...já neříkám žene..ale většinou je to jen když má v sobě alkohol...nebo jsme vespolečnosti jeho přátel...ale proč to tak je??????????????????Je mistrašně smutno a ouzko...co když slova miluji Tě jsou už opravdu jenslova???
                    Dneskajsem byla divná...všiml si toho..ale bylo to jen proto že mi bylosmutno a ouzko...a malej to cítil a taky mě pěkně nakopával...když sezeptal co mi je...řekla jsem nic...vím že je unavenej a nechci hootravovat...a taky....mám strach že mi pak řekne...ježíš už zase...jakoto udělal už několikrát a mě to moc ranilo a mrzelo....pak se miudělalo zničeho nic zle...ale to už je zase dobrý....já ho miluju acítím se sama co mám jen dělat???????????????????????Nevím jak dál napsal/a: Janne-Beruska 23:01 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

cool_moravak 09.06.2009 04:26:19

Prostě si o tom promluvte. Pořád se divím, že spousta lidí ve vztahu mlčí. Já si ten svůj vedu od začátku tak, že partnerku učím říkat vše na rovinu. Co se tutlá může být na chvíli dobře, ale ten pohár vždycky za čas přeteče a je průser. Nevím, jak můžou lidi v tak pokrokové době zanedbávat takový základ jako je otevřenost ve vztahu. Snad jsem ti pomohl svým názorem.