18.Listopad 2007
Narodila jsem se v USA.Moje matka byla prostitutka.Otce neznám,nezná ho ani matka.Bydlela jsem v New Yorku.Od malička mě matka učila přísloví.Jedno z nich jsem si vzala k srdci:"CO SE V MLÁDÍ NAUČÍŠ,VE STÁŘÍ JAKO KDYŽ NAJDEŠ."Velký příklad jsem si vzala z matky.Když mi byly 2 roky,chodila jsem s malým Filipem do garáže a tam jsme dělali to,co jsme viděli u matky a jejího přítele u nás doma.Filipovi se však nechtěl postavit,tak jsem mu přes něj šlehala kopřivami.Ale on ho měl pořád jak opuchlou tkaničku.Po Fildovi jsem jich pár vystřídala a krásně jsem se v tom vyžívala.O panenství jsem přišla v 1.třídě s obyčejnou pastelkou.
Chtěla jsem aby se tam dostal lépe mého přítele Toma.Tom byl okouzlující.Vždycky se na mě vrhl s takovou vášní,že za chvíli vypadala moje pipina jako rozčepýřený kosatec.To mě sice přivedlo k několika modřinám,ale to už bylo v devátě třídě.
Na začátku tohoto ročníku jsem s hrůzou zjistila,že jsem těhotná.Při poslouchání rádia jsem se doslechla,že každých 5minut je v USA znásilněna nějaká dívka nebo žena.Připravila jsem si tedy výmluvu:"Milá máti,ti kluci už neví kam by ho strčily,bohužel,čas porodu se blíží..."ehmm,tak nějak no.Dítě mi vzaly.
Tak jsem se těšila na další roky.Můj veliký přítel byl John.Když mi poprvé ukázal svoje "vybavení",myslela jsem,že omdlím!Šli jsme spolu do seníku.Tam mě pomalu svlékl a já jsem v rozkoši uchopila jeho dlouhý,tlustý...
Po nádherném milování jsme se oblékli a odešli společně.Potom jsem jich měla ještě mnoho,kteří je měli takové jako John.
Moje mládí se mi moc líbilo.
Vložil: JanuShQa ¤