ZPAVA č.1.
Nikdy sem deníček nepsala, ale teďka to musim prostě udělat. Stalo se totiž něco s čím jsem absolutně nikdy nepočítala. Tři největší kočky z naší třídy (teda mě se nezdá, že by to byly největší kočky, ale kluci sou z nich totálně ujetí a mají na ně oči jak pulci, ne. Tak ty tři mě pozvaly na chcatu. Mě! Na chatu! K Liáně, bože. Holky tam jezdí asi závodně, neboť tam jsou skoro každý týden, a prý říkala Květa, že tam jezdí i s klukama z kvarty. Teď ale máme babskou jízdu budeme kecat, si prohlížet časáky a se dívat na video atak. Beru Hřísný tanec, jakože hříšňák, to bude pro holky překvápko. Supr. Mám 15 a jedu poprvé na chatu, těším se jak babka na důchod. Sem strašně ráda, že mě vzaly sebou sem fakt nečekala, už kuli tomu, že mám jiné zájmy a taky se tam neučim a taky nekouřím se nemaluju, moc a nechodím taky s nikým, protože ještě nechcu. A tak ti píšu, až budu stará abych měla nějakou fajnou vzpomínku, až budu stará, ať tě najdu. Jedeme tam já Blanka Cihlařová (tak se jmenuju), Erna Rojíčková, Liána Petru co je ta její chata od otce co s ním nebydlí a Helga Bulkovská. Bude to suprové, a až se vratim ti napíšu jaké to tam bylo, zatím Pá
ZPRÁVA č.2.
Sem ve vlaku na záchodě, ještě, že sem si tě vzala sebou... To co mi ty krávy udělaly to jim neodpustím nikdy do smrti a ani v nebi jestli je. Hned na první zastávce se k nám do kupéčka přišli čtyři největší kreténi z kvarty. Mělo mě to napadnout hned jak se byvi o tom, že nemají měsíčky, a že jim to pokaždé vychází stejně. Teda to je pod mou úroveň vybírat si kamošky podle toho kdy mají krámy. Napadlo mě, že asi proto se daly dohromady už v sekundě. Když ti úchylové přšli, holky je začaly hnedka olizovat a tvářily se jakože vím, že tam budou. To učitě! Vůbec mi to neřekly spepice, ale já nevystoupím, takovou radost jim neudělam. Vím co chcou, ale to raději zdechnu! Jestli si myslí, že mě dají dohromady s tím debilem Denisem Braunem, tak sou asi opařené. Denis hraje Americký fotbal za Černé tygry z Moglinova. To je teda úroveň. S někým, kdo se rozbehne a napálí hlavou do zdi a říká, že je to supr, nemůžu ani promluvit. To se holččičky spletly. A ti další tři to je partička. Julek Šubčík si hraje na básníka a je levicový extrémista, protestuje proti všenu, nosí krysu, píše těm dvěva zblblíkům texty, pro jejich kapelu, ta se jmenuje Poblitý křeček. Nechápu, kde na to přisli! Muzokanti to určitě! To známe.Chvilku sou slavní a najednou jim je 30 a hrajou v nějaké pobude pro pár úchylů. Kdyby se mi něco stalo, tak ti dva se jmenulou Boris Sklenička a Leon Ledvina. Musim už končit někdo na mě klepe a zespoda táhne.
ZPRÁVA č.3.
Ted už sme v chatě a já si vybalila věci. Po cestě to nebylo daleko, asi 2Km. Stavovali sme se v obchodě, pro nějaké jídlo atak. Myslela sem si, že kluci sou hodní, že to nakoupili a, že to aspoň nesou, ale furt se zdržovali a my jsme na ně fut čekali... Pak začali zpívat a Erna říkala, že už sou zase sjetí. Ale to prý je lepší, protože jinak furt vřískají nějaké pochybné písničky od té jejich kapely, atak prý bude asoň sranda hled. Ptala sem se Borise co za ty naše společné peníze koupili a on řekl: "Čučo čičo." Vůbec sem nevěděla, že je Sklenička slovák. A vůbec měl by vědět co kupuje. Taky prý koupili Alpu,... aspoň mě nebude bolet hlava. A to Čučo říkala Helga je nějaké levné jablečné víno, něco jako mošt. Takže to není tak hrozné jak sem si myslela a navíc kluci ušetřili nějaké peníze. Chata je docela pekná má tři pokoje, sklep,malou kuchyň, záchod, koupelnu a obývák. Celá je vyzdobená bulharskou keramikou a kobelínama z NDR. V obyváku je staré rádio, video a telka z umělé hmoty a akvárko s křečkem. Docela to de, akorát by mě zajímalo s kým budu spát,...asi s Helgou...Uvidíme, musím dolů, prý se bude hrát nějaká dobrá hra, asi člobrdo nebo něco. Aby si nemysleli, že sem uražená, klidně postavím figurky. Zatím Ahoj
ZPRÁVA č.4.
Zas sem na záchodě. Boris je trapný jak vyprchaný benzín! Učí nás zjeblou hru jmenuje se to Alkoholická maturita. Pořád musíš opakovat nějaká slova, a když se spleteš musíš vypít 2 deci Čuča na ex. A to Čučo, pěkně smrdí. Ještě, že to Leon neředil Alpou, ale prd naředil Alpou, aspoň nám nebude smrdět z huby. Radči už pudu, nebo zas budou na mě řvát.
ZPRÁVA č.5.
Sem tu zas. Myslim, že sou všichni ožralí. Vypilo se asi 100 tisíc litrů Čuča a smrdí to tu jak v drogérce. Musela sem pít taky a mám pocit, že se na mě Denis pořád usmívá. Jestli si myslí, že mu dám, tak je na omylu hošánek namakaný. Si myslí, že když má svaly jak Arnold a pěkné zuby a husté vlasy a velké tmavé oči a dobré hadry a nekouří, že se z něho udělam. Teď na mě Leon křičí ať neseru, že už je seru. Pane Bože! Oni chtějí hrát flašku! Já to slyším. Flašku! Nejdebilnější hru na celém svetě a vesmíru! Pane Bože jak sem semka mohla přijet! Co mám dělat!? Holky už dou pro mě! Je po mě. Ještě, že mám ty tanga co sem si náhodou vzala. Musím tě tu někde schovat. Pane Bože Fleška!
ZPRAVA č.6.
Sem zase na hajzlu, protože Erna poblila křečka. To je peklo co se to tu děje! Všichni sou polonazí, ožralí a někteří poblití.To ta Flaška! Každý co se svlíkal musel se napít. Nejtrapnější byla Erna svlíkala se, ikdyž byla flaška na opačné straně. Pořád řvala: "Zase já! Zase já!" Chichotala se jak Paťka Jaroušková. "Vždyť je to podraz, nespravedlive!" Stejne má kozy a smrdí Alpou. Šubčík vypadl z okna, když močil a recitoval Pavla Nerudu. Leon s Liánou šli pro něho ven a Boris s Helgou šli nahoru. Tady sou nějaké šikmé zdi. Šubčík dál recituje a Leon s Liánou se chechtají. Sklenička s Helgou šukají a Erna furt zvrací na křečka. To je parta co budu dělat?! Jediný Denis není nahý a má trenýrky. Šubčík měl trapné žluté slipy a Boris s Leonem neměli nic! Hovada naddrzené! Jak mě to mohlo napadnout?!Bojim se, že mě... To bude noc! Bože co se ještě stane!? Mám pocit jakoby to venku i v obyváku utichlo. Možná, že už sli všichni spát, půjdu taky, hlavně aby si mě nikdo nevšímal! To bych se asi osipala. Jak takové chaty můžou někoho bavit!? Je tu smrad, humus a do toho prská křečet. Jdu spát, drž mi palce. Tvoje Blanka
ZPRÁVA č. 7.
Všichni už spí a já ti píšu u baterky. Když sem přišla na pokoj samozřejmě že tu někdo byl! Naštěstí to byl Denis, takže sem ten sprej nepoužila.Říkal, že mě čeká, aby se mi nic nestalo, a že jestli chcu tak mi poví mi jeden film co viděl.Prý jestli by mě u toho mohl držet za ruku.A já sem mu to dovolila, ale říkala sem mu jestli na mě makne, tak mu vydrápu oči, uchylovi hezkému. Tak mi vykládal ten film, byl o malém medvídkovi co byl sirotek a žil se starým medvědem a ti pak spolu lovili rybya pak je lovili lovci a pak Denis usl. Teď spí, drží mě za ruku a já nemůžu usnout... Co mám dělat?! Všichni šukaj! A já to mam poslouchat!? Vzbudim Denise, vůbec nevim jak to dopadlo s tím medvídětem.
ZPRÁVA č. 8.
Mám pocit, že konečně ŽIJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Denis má sílu jak medvěd a já byla tak bezbraná. Vůbec sme nespali a bylo nám to jedno. Všechno je jedno. Důležité je jenom Denis. Sem úplně trapná! Co jsem si o něm myslela!? Ani sem mu nic neřekla to je jasné, ne? Je tak silný a hodný a Americký fotbal co hraje je taky trochu jiný než sem si myslela. Vůbec nejde jenom o sílu, musiš tam i uvažovat, třeba jestli tě chce oběhnout z leva nebo zprava. A taky mi vysvětlil texty od kluku z kapely. Chce to jen pochopit jejich výrok a metafory. Holky mě přijaly do klubu a já jsem opravdu šťastná. jen na tebe ted tedíčku nebudu mít moc času. Dneska večer deme do Poblitého křečka, zítra na Černé tygrya pozítří se deme s Deniskem podívat na malé medvídky do ZOO, tak se nezlob.
Tvoje Blanka


Sada deníček... napsal/a: Janula.rybiska 16:57 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

fanda 23.11.2010 18:22:24

slyšel sem to jako Mp3, ale nemůžu to nikde sehnat :-(


DJ_H.V.Pottar 03.05.2007 15:24:22

delší delší by to nešlo? :D:D