Zábava pro všechny!
13.Květen 2008,14:35

Přej příjemné prožití vánočních svátků a blahopřeji k narození čtvrtého dítěte všem čtyřnásobným australským matkám.

  Ne, nezbláznil jsem se. Ano, nemám co dělat. Samozřejmě chcete slyšet, jak se cítím, co se mi honí hlavou, kolik jsem si koupil nových svetrů nebo jestli byla ve škole faaakt sranda, ale nemůžu vám říct proč, protože je to jenom mezi mnou a Pavlou. Jistě, pochopili jste to naprosto správně, dělám si legraci z klasických dívčích blogu, které všichni znáte.  

  Původně jsem zamýšlel udělat si blog o Tokio Hotel protože jsou fakt fakt hustí a nebo o US5, a to z jednoho prostého důvodu- Richie je přece tak sladkej!  . Jenom tak přemýšlím, jestli bych sem měl dát 150 fotografií obličeje Angeliny Jolie. Proč ne, když jiné mohou mít toho fešáka z Hříšného tance 2 ?  Cítím také v kostech, že se nemůžete dočkat, až sem umístím obrázky koťátek, roztomilých psů a pár nápisů ve stylu "drsnej sprejer". To přece zajímá každého!

Nezbývá vám než doufat, že mi v nejbližší době začne šplouchat na maják zcela jiným způsobem než do teď, jinak se totiž takovýchto věcí na mém blogííííííííííííísku nedočkáte  Jo, blogííííísku... To je taky teď mezi námi děvčaty v módě ne?  No a teď mne omluvte, na HBO dávají Piráty z Karibiku a já prostě miluju Johníška Deppa  

 
vloženo Jelenin
Permalink ¤