05.Leden 2012,19:40
Trávíte dlouhé dny, zasnění o životě slavného člověka ? Ve světě, ve kterém vás lidé zdraví s vytřeštěnýma očima a slinou až ke kotníkům ? O světě, ve kterém si stačí jen pekelně uprdnout v přímém přenosu, a kde se pouhé momentky, zachycující váš letící chrchel po kýchnutí směrem k vašim botám, vyskytují na titulních stranách Times ?
  Řeknu vám jak na to !

Zapomeňte na tvorbu facebookových stránek typu "Kluci jsou hajzlové" nebo "Rozdíl mezi ženou a ledničkou není, obě totiž patří do kuchyně". Pouze tak zkreslujete skutečnost a ovlivňujete své sugestivní vrstevníky jako v případě prvním. Případ druhý je čistý realismus, doložený fakty.
  Jediný způsob, jak se konečně stát středem mediální pozornosti zní takto !!!

A nebo ne, rozmyslel jsem si to. Vůbec vám to neřeknu a udělám to sám.

... Dodatek: Stejně jste si to přečetli ;) Haha. Teď jsem si částečně získal vaši pozornost, což je velmi blízko tzv. slávě. A jelikož narozdíl ode mě nevíte kolik dalších lidí se takto nachytalo, můžu jednoduše hrát, že i ti, kteří si to nepřečetli. A protože se o tom tak jako tak nikdy nedozví, nemohou mi to vyvrátit stejně jako vy ;) ...

... Dodatek2 : Vyvrátit mi to ovšem můžete pokud váš, mnou získaný zájem, přinutil číst i dodatek. Tak jako tak jsem získal ještě víc pozornosti a pokud jste to nečetli. Stejně o tom nevíte, takže jsem se vůbec neztrapnil :D ...

Co z toho vyplývá ? : Placebo a sugesce jsou nejlepšími a nejúčinnějšími lákadly. Proto pište hovna jako já a bude se o vás vědět.
 
vložil: KEANES-CARTAGO
Permalink ¤


0 Komentáře: