25.Březen 2011,15:11
nealkoholický kávový nápoj

k přípravě Lu´cmond drinku je za potřebí náhodně nalezená kofola,dále náhodně nalezená káva (nejlépe Capuchino Amareto) minimálně 3 týdny odstáté.
Tyto dvě lahodné ingredience smícháme a slijeme do půl-litrové sklenice.
Dále je třeba 5 gramů kamení(ne moc velkých,průměr cca 0,8 cm),při větších rozměrech může dojít k zaskočení a následné smrti.
Po aplikaci kamínků přidejte posmrkaný kapesníček,vršek od piva,2 kusy psího hovna,2 nedopalky/špačky/vajgly,kus skla a stromovou kůru.
Opět je třeba důkladně zamíchat.
Upozornění : klacek,kterým kávu mícháte musí být dostatečně dlouhý aby při možné explozi stál barman v bezpečné vzdálenosti od ohniska/hovniska.
Velké kusy se vám nerozpustí narozdíl od hovna,ale o to jde,kůru přidáváme kvůli obsahu mikroskopických třísek(vyvolávajících euforii při následném vylučování) a sklo čistě z dekoračních důvodů.
Nakonec po zamíchání přidáváme k dochucení minimálně 2 zapalovače,šišku a hrst omítky.
Doporučení : pokud chcete Lu´cmond drink podávat v jeho originální kvalitě(tak jak ho podávali praotci Jon Lless a Marc Leaver na mezinárodní ochutnávce nealkoholických nápojů)musíte v kolejišti najít masivním způsobem orezlou zkroucenou tyč asi 1 metr dlouhou s otvorem pro vtahování tekutin,nahradí tak ohrané klasické brčko
Srdečně vám přejeme dobrou chuť a hodně euforických zážitků při vylučování.
Jon Lless & Marc Leaver
 
vložil: KEANES-CARTAGO
Permalink ¤


0 Komentáře: