20.Květen 2012,23:46
    TIP - Způsob jak si možná trošku rozproudit zásobu každodenních válů v mptrojce, najít inspiraci ke sledování jak starších tak těch novějších příspěvků z komediální kategorie seriálů nebo si jen tak pročíst, poslechnout či zkouknout nějaké tipy, písničky nebo videa z mého soudku chutí :)
__..__
               Už vás nebaví poslouchat věčně vytlačovanej smích moderátorů českejch komerčních rádií nebo otřepaný fráze z další trapné konkurence ? nebo o co hůř tak strašně vypatlaný vtipy, až se stydíte jestli vás to náhodou neslyšel někdo poslouchat ?
-
Chtěli by jste si aspoň pro jednou pustit něco z ligy Drum ´n´ Bass nebo Dubstep, ale český rádia tenhle typ hudby "jakoby" vůbec neregistrujou?
-
Sám jsem se před několika měsícama ptal sám sebe proč ten českej krap vůbec poslouchám když hrajou buď furt to samý nebo španělský ´skřeky přeslazenýho Enriqa nebo ukecanýho Pitbulla se zálibou v oznamování jak často kálí ve svých písničkách.
-
Mno a našel jsem tohle suprový rádio. Nejserióznější zpracovanost jaká už je samozřejmě slyšet přímo z názvu BBC Radio 1
-
Pokud můžu poznamenat, od BBC nevyšlo nikdy nic jinýho než čistý zlato. Například legendární seriál Doctor Who   jež se samozřejmě nedá srovnávat s How I met your mother   jak tématikou, tak umístěním v žebříčku, ale s 6% rozdílem kritiků CSFD se dá říct, že svýmu Americkému oponentu celkem obstojně konkuruje.
A mimo Top Gear  , o kterým se nedá vyjádřit jinak než superlativy je tu Black Books   a Král králů Červený Trpaslík , kterej jestli někdo nezná :) Tak nejspíš nezná Ani Sheldona Coopra  , sem pro jistotu link dávat nebudu ať se můžete stydět :D pokud ho neznáte.
-
Každopádně BBC iplayer   funguje jako univerzální přehrávač všech BBC stanic, které BBC poskytuje. Stačí si je jen naladit a když se vám nebudou chtít překládat Londýnský zprávy jednoduše přepněte na BBC Radio 2  nebo BBC Radio 4 a další.
---
Výhody : 1) Velkolepost a otevřená škála hudby, kterou lze poslouchat bez omezení, sužující česká rádia. Jen se sami zamyslete, slyšeli jste snad na českým rádiu nějakou hitovku od předních producentů Drum ´n´ Bass například : Sub Focus  , Pendulum  , High Contrast  , Nu:Tone   nebo třeba Netsky   ?
-
Když ne Drum ´n´ Bass tak v oblasti Dubstepu : Cutline  , Skrillex  , Delta Heav .
-
Nebo něco z elektra a taneční hudby od Djů Axwell , Sebastiana Ingross nebo Steva Angella  ze Swedish House Mafia   ?
Takovýhle vály a další od interpretů jejichž jména rádobyMarešoví ani neznají se vyskytují na BBC Radio 1 denodenně když nepočítám streamovaný fesťáky jako tuhle sobotu kdy proti sobě ve streamovaným Soundchlash  stála úžasná Fearne Cotton  proti Christopheru Moyles . Show byla fantastická a po konci duelu se pokračovalo ve vítání léta s dalšími artisty, jejichž jména pro české moderátory zní jako latinská slova, protože pokud to není Iglesias, Lady Gaga nebo Aka Supernigga tak o tom ví prd.
-
Ale ikdyž jste na hudbu na nástroje tak právě Fearnne Cotton na onom Soundclash fesťáku vytáhla pecku s níž vyrovnala skóre od Nirvany a nehorázně to rozjela ikdyž zvítězil Moyles.
---
2) Příležitost otestovat si svou znalost angličtiny a pochytit akcent. Krom toho aspoň na mě působí Londýnská dívčí řeč extrémně přitažlivě, konkrétně Fearne Cotton :)
---
Nevýhody : 1) Je to holt angličtina a většinu lidí to neustálé překládání odradí. Proto je můj tip spíš pro ty odvážný co rádi trošku výzvy v porozumnění tamního jazyka.
-
2) BBC Radio 1 sice hrají hitovky co český rádia ne, ale je pravda, že někdy zajdou daleko za obecnej vkus. Rádio se pak na pár chvil stává stanicí pro fajnšmejkry a nebo milovníky žánru a pokud někdo Dubstep nebo DNB zas tak moc nemusí tak se mu rádio pěkně zhnusí.
---
... Mno to bude asi tak všecko a vzhledem k tomu že jdu za 2 hodiny do práce tak jdu radši chrnět xD díky za čas ;) ...   Obrázky dodám hned co mi střelhbitej tým Líbímseti schválí vklad
 
vložil: KEANES-CARTAGO
Permalink ¤


0 Komentáře: