Valentýnské smsky

                                                    

                                                     Valentýnské smsky

Srdce z lasky posilam, protoze te rada mam!!! Krasneho Valentyna ti preje tvoje

Na Svateho Valentyna nam, cumacku preju hodne lasky, duvery, souhry, porozumeni a mnoho krasnych chvilek, ktere v nasich myslich a srdcich zustanou nezapomenutelne. Miluju Te!

Dneska je ten Valentyn! No a co? Ja Ti to, ze te miluju stejne rikam PORAD! A pisu Ti to PORAD! A proste to trva PORAD a PORAD a PORAD a tak doufam, ze to bude NAPORAD! MILUJU TE!

Na Svateho Valentyna, chci Ti vse nejlepsi prat, at nase laska je nekonecna, s tebou chci byt naporad. Jsi srdicko v mem tele, ktere nosim kazdy den, verne ti budu slouzit, jsi muj velky sen. Lasko ma jedina, nechci se ze snu probudit, jsi princ co me ve snu liba, a chce me neustale pohladit. Ve snu i mimo sen, jsi moje touha a take dej, miluji te lasko ma, budme stale jen my dva!

¨                                    

Krasneho Valentyna chci ti prat, aby jsi vedel, ze te mam moc rada. Miluji te cim dal vic, ke stesti nepotrebuji jinak nic. Nez jen tebe lasko ma. Miluji te!

Jedine co bych ti na sv. Valentyna chtela rict je to, ze te miluji porad a nepotrebuji k tomu tento svatek. Je to jen dalsi duvod proc Ti mam rict ta dve nadherna slova: MILUJI TE

Ahojky milacku, chci Ti poprat krasneho Valentyna... hodne stesti a spoustu pratel, co nikdy nezradi. Jsem strasne rada ze tenhle svatek zamilovanych muzu stravit zrovna s Tebou protoze MILUJI JEN TEBE!!! Jako nikoho jineho pred tim... ses moje vsechno... proste Te miluju a nikdo mi Te nesmi vzit!!!

Zdroj:http://carnelye.blog.cz/0801/valentynske-smsky  

                                        

O autorovi

  • Jméno Kacenka.Zahrka
  • Bydliště Plzeň-město
Můj profil

Přátelé