21.Prosinec 2007
Jo... tak tohle je věta, kterou slýchám poslední dobou moc často. No na jednu stranu není divu.. každý má na Vánoce svůj názor, ale jak mi někdo řekl, v každém stejnak něco vzbuzují. Ano může to být třeba i odpor, ale přece... ... Zavřete oči... ale jo, jen to zkuste. A představte si zimní večer, na zemi je čerstvě napadaný sníh a velké vločky padají z nebe k vám. Cítíte vůni Františka, vůni Vánoc. Procházíte se po městě a sníh vám jemně křupe pod nohama... no není to krása? Krom toho o Vánocích... jsou prázdniny, je volno a všude klid.. Já Vánoce vůbec neberu uspěchaně, nemám žádný stresy, že nemám dárky! Ano, dárky jsou další důvod proč lidé nemají rádi Vánoce. Jistě, dárek si můžete dát kdykoli přes rok a ne o Vánocích, kdy "musíte". Ale i tohle se mi na Vánocích líbí a moc, dávat lidem, který mám ráda nějakou maličkost.. ano Vánoce mají být o maličkostech a ne o dárcích za hromadu peněz. A pak čekám až se dárky začnou rozbalovat a koukám na reakce mých nejbližších, jak se zatvaří a zda mají z toho či onoho radost :) to mě tak zahřeje u srdíčka, že to je pro mě také pocit Vánoc. Někdo ovšem opět může namítnout, že právě to scházení se se svými nejbližšími, je ta "otrava" co musí přežít o Štědrý den. Mně to však přijde hezké. A další.. moc jídla a pití, zpívání koled.. Prostě se mi to líbí a moc se na ně těším.

Takže bych se tady chtěla zeptat všech příchozích, kdo si tento článek přečte, ať mi do komentáře napíše svuj názor na Vánoce a jestli se nechce rozepisovat, stačí napsat ANO - mám rád Vánoce, či NE - nemám rád Vánoce. Je to jednoduchý a chtěla bych vidět jestli si jen namlouvám, že lidi nemaj rádi Vánoce. Nebo jenom já vybočuju z řady.. ?

Díky Vaše Katien
Vložil: Katien_ ¤


Komentáře (2):
  • 23.12.2007 20:43:37, Misskot

    Jak už jsem jednou řekla, myslím si, že Vánoce má rád každý. Kdo říká že ne, tak lže. v dnešní době to málo kdo přizná, hlavně puberťáci. Protože podle nich jsou Vánoce trapné a pro děti.Ale když nastane ta doba, kdy mají jít ke stromečku, tak se už nemůžou dočkat...