Záhada starého domu

28.Květen 2011

              Já a můj brácha Steven jsme měli před sebou dlouhý víkend, tak jsme si řekli, že bychom mohli se jet podívat na jeden zvláštní dům, kde se stala vražda. Sice mě to moc nelákalo, co by o to, záhady mám ráda, ale taková místa mě znepoklidňují. Ale jela jsem, protože mě to místo zajímalo, údajně se tam stalo, že manžel přistihl svou ženu v posteli s milencem a oba zabil, pak i svoje dvě děti a nakonec, což mě překvapuje si sám sáhl na život. Tak a stáli jsme před domem, který už chátral, sice bylo zakázané tam vkročit, ale od čeho jsou zákazy, aby se porušovali, ne? Teď už vím, že to byla chyba už na začátku, když jsme vstoupili na práh. Jakmile jsme otevřeli dveře, tak byl dům jako nový. Přišlo nám to divné, ale šli jsme dál. V tom jsem byla v jedné místnosti úplně sama. Znala jsem Steva jako své boty, tak jsem věděla, že se možná šel podívat a nečekal na mne. Jenže to byla pitomost.  
  Bylo to jako bysme vstoupili do děje, viděli jsme přesně co se tam stalo, proč ji zabil, proč si sám sobě sáhnul na život... jenže pak se stala divná věc, otočil se na nás a řekl: „Utečte pryč, tady vás nečeká nic dobrého. Běžte!“ Zkoprněli jsme oba dva na místě, on na nás mluví? je to duch? co se to děje? Najednou se ozvala rána a on se zastřelil, jenže v tom další rána, nevěděli jsme, co se děje.  
  Najednou se přímo předemnou ukázala bombardovací koule a srazila mě a Steva, nemůžu dýchat... něco crnká, co to je? Trhla jsem sebou ze spaní, to byl sen?! Podívala jsem se na hodiny, bylo 7:45. 
  Celá roztřesená jsem šla do kuchyně, kde můj brácha seděl nad novinami, byl tam ukázaný ten dům a hned se mě zeptal: Hned se mě zeptal: „Pojedeme se tam podívat, je to úžasné místo na odpočinek a dobrodružství, co říkáš Jill?“ Řekla jsem mu, co se stalo, ale Steve mi očividně nevěřil. „Jill ty si děláš srandu, že jo? Protože to cos mi ted řekla se jeví jako pitomost.“ Ukázala jsem mu noviny na druhé straně a tam stálo, jak se mi to zdálo, že se ten dům má bourat, Steve mi uvěřil i to, co jsme viděli v tom snu, protože se mu zdál stejný sen. 


napsal/a: Katja05 12:32 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář