Koncert PSH..   16.Červen 2007


Tak zdravím!!

Je to přesně 12 hodin, co jsem přijela z koncertu PSH v Klatovech. Jen tak krátce se to pokusim popsat, protože todle člověk musí zažít a slovy to lze jen stěží vyjádřit.

Přijeli jsme na osmou hoďku, páč to mělo tak nějak začínat. My si naivně mysleli, že to vypukne tak kolem deváté....áále - chyba lávky! Jak asi každej správnej pařmen ví, tak ty nej akcičky se stejně rozjíždí až někdy kolem 11 večer, a ani zde tomu nebylo jinak..Zprvu jsme dřepěli venku a Peneří si nejdřív vevnitř nastavili ozvučení. Pak nasedli do caru a jakoby nic si odjeli..No tak dobrá, řekli jsme si, a konečně nás pustili dovnitř..Odbila devátá a chlapi nikde, odbila desátá a chlapi nikde, odbila jedenáctá a to už mi docházela trpělivost! Ale naštěstí se villa docela slušně naplnila a v půl dvanáctý už slyším nějaké povědomé hlasy linoucí se z podia..Vzala jsem nohy na ramena a utíkala na parket! No konečně!! Penerácí se umoudřili a vrátili se za námi zpět..

Hráli moc pěkně, bylo jim dobře rozumět a zapojovali i nás, což mě mile překvapilo. Ale co mě překvapilo ještě víc bylo, že po třičtvrtě hodince se s námi začali loučit! No tak todle mě dostalo! Co si vůbec myslí?! Přijedou si až v půl 12 a hrajou jen tak krátce?! Nu což, neuděláte nic. A tak jsme si alespoň vyvolali ještě přídavek v podobě nového Oriho songu Chci slyšet svý jméno, do kterého nás zapojil řvaním jeho jména v refrénu. Takže gut. Ale pak už se nám o další kousky nepovedlo ho přesvědčit a tak jsme se s tím holt smířili a kalili na after party. Já tedy ve společnosti jednoho moc fain klučíka, s kterym nám konečně vyšlo to osobní setkání a moc jsem za to ráda!!.

Takže to shrnem - myslím, že to čekání se vyplatilo a koncík se moc povedl. Jsem ráda, že jsem tam mohla být a klucí z PSH se navždy vryjou do mýho srdíčka. Opravdu jsem si to užila a těším se na další podobnou akcičku, páč stejná už nikdy nebude..

 

 

napsal/a: Katrin-remix 13:27 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář