17.Leden 2011
Pro mou největší lásku……….
Je to už delší čas, i když se to jeví jako by to bylo včera. Byl jsem opuštěn a sám, jako ta plachetnice, která v bezvětří plave uprostřed oceánu. Náhle zázrak se stal a oslovila mě krásná, usměvavá a chytrá bytost. Měla prázdné srdíčko a při tom tolik lásky by se jí tam vešlo. Neváhal jsem ani chviličku a napsal jsem jí zprávičku. Po pár nádherných řádcích následovalo setkání. Moc jsem se těšil a zároveň bál. Myslel jsem na ni pořád jen a čekal jsem, až přijde ten pravý den.
Je čtvrtek ráno, sluníčko svítí, krásný to den. Pomaličku se blíží hodina odjezdu. Srdíčko buší a nervozita stoupá. Bude taková, jakou si ji představuju? A hlavně já, abych nezklamal. Ta chvilka přišla. Vystupuju z auta a vedle stojí ona, ta krásná žena, se kterou jsem si psal. Povídání s ní bylo nádherné a čas utíkal neskutečně rychle. Při loučení jsem zažil něco krásného, neobvyklého. Zavalila mě polibky, byly nádherné, její doteky úžasné. Celým tělem mi procházely elektrické výboje, byly to nádherné pocity, které doplňovala nádherným úsměvem. Toto setkání mi dalo strašně moc, hlavně mi vzplanula jiskřička naděje, že by to mohla být ta pravá, že je to žena, která touží po citu a něžném pohlazení.
Miláčku, ta úžasná a ojedinělá žena jsi byla ty a já jsem moc rád, že nás, snad osud, dal dohromady. Prožívám s tebou překrásné chvilky. Nikdy jsem nebyl šťastnější tak, jako jsem teď s tebou.
A otázka dětí? Je pravda, že na jedné straně to malinkatá překážka byla, je to pro mě něco nového, jiná životní role, ale snad nic, co bych nezvládnul. Na stránce druhé to bylo velké plus. Víš, o čem je život, víš, co chceš, po čem toužíš. Jsi rozumná, obětavá, tolerantní. Jsi v uvažování a názorech o krok před ostatními ženami v mém, nebo mladším věku. Proto si s tebou rozumím, proto s tebou chci být. Probudila jsi ve mně lásku, a proto s tebou chci žít, sdílet stejnou domácnost a děti vychovávat. S tebou je to všechno jednoduché.
Jsem opravdu rád, že jsem tě našel. Můj poklad, mé zlatíčko, lásku, ale hlavně báječného člověka. Mohu si s tebou povídat, žádné téma ti není cizí. Umíš překrásně lásku vyznávat, ale i dokazovat. Slovo MILOVAT, pro mě není jen slovem, je pro mě mnohem víc, uvědomuji si pravý význam tohoto slova a ty jsi žena, které mohu s čistým svědomím toto slovo říct. Miláčku, MILUJU TĚ.
 Za tyto tvoje krásné vlastnosti mi přijde úplně samozřejmé tě milovat a tvé srdíčko láskou a něhou zahrnovat. O tom je láska, o citech, něžnostech, porozumění, toleranci, být druhému na blízku, když to potřebuje, pohladit, potěšit. Teď jsem vlastně popsal tebe, popsal člověka, kterého nadevše MILUJU. , jsi pro mě vším, co k životu potřebuju. Nepotřebuju slávu, peníze, velkou vilu s bazénem. To jsou krásné věci, ale k čemu? Já k životu potřebuju lásku, potřebuju tebe.
Moc si tě vážím
Vložil: Katy.pivon ¤