Katynka_2009

Od všeho kousek

 

Ze života "obyčejné" studentky

Když jsem se dneska ráno probudila, pohled do zrcadla mne vydesil snad více než obykle... Zarudlé oči vrabčí hnízdo na hlavě a místo usměvu na tváři jsem zahlédla obrázek totálně otráveného člověka,trpícího již od časného rána KOPREM :D. Když jsem před několika lety šla ne vysokou, představovala jsem si život jak z filmu o studentech.... škola, sport, nějaká ta párty... prostě pohoda klídek a nohy v teple. Jenže to by přesně před rokem nesměl muj geniální kamarád přijít s nápadem, že si vydělame nějaké ty penízky... S představou, že konečně ráno nebudu vstávat do studeného ošklivého bytu, jsme se pustili do práce a musím říct, že nám to jde celkem dobře, ale...! Za ten jeden ubohej rok se díky našim geniálním napadům změnil můj život o 180°:) stal se ze mě studující workoholik co usíná s myšlenkou na práci a tou samou se už ráno probouzí, člověk co pracuje 20hodin denně a sem tam když se ráno podívá do zrcadla říká si, mám já tohle zapotřebí?!

Když jsem před několika málo týdny odjížděla na dovolenou, strasně moc jsem se těšila na to jak si odpočinu... Na to že nebudu muset po dobu "krásných" 12-ti dnů nic dělat a myslet na to co mám ještě udělat a že se vrátím nabitá novou energií.... Opak byl pravdou, po celou dovolenou jsem myslela na to co ještě nemám hotovo, popřípadě co musím udělat až se vrátím a z toho "nic nedělání" mě přepadaly deprese již 5-tý den ležení na pláži:). ANO CHTĚLA JSEM PROSTĚ PRACOVAT!!!

Asi si všichni říkáte jestli náhodou nejsem padlá na hlavu, ale když děláte něco co Vás prostě baví a na čem Vám záleží, tak nejde najednou vypnout a říct si, ono to počká, protože ono to nepočká, minimalně ne ve vašich myšlenkách ne...! A proto se dál budu ráno probouzet se zarudlýma očima a mobilem u ucha od samého rána rozdělovat myšlenky na práci a školu. Dál budu studovat a k tomu dělat práci co mě baví (občas pekně sere-jako dneska ráno) a odpustím si ty "užasné pařby" a tak podobně. Nedělám to pro peníze, dělám to hlavně kvůli sobě, abych sobě i svému okolí dokázala, že na to mám a jednou jsem se snad neprobouzela do studeného rána v bytě ve kterém se mi nelibi....

Tak jsem se pěkně vypsala z toho co mě trípi a ted honem rychle zanhnat KOPR a hurááá do práce:)

Autor Katynka_2009
Dne 25.Září 2009
V 08:42
Komentáře (0)
 

komentáře (0)

Přidej komentář