03.Září 2008
Co už dneska to slovo znamená? Že by to ukazovalo pouze na chvilku kterou nemá zrovna člověk s kym ztrávit? Dneska už můžu brát za kamarády pouze těch pár lidí co mi zůstali věrní! Koláč&Kobliha..nejslavnější a nejprovařnější dvojka na líbku která brousila po Václaváku a čoučala po těch největších borcích co tam chodili? Nebo dvojka která tenkrát nesměla chybět ani v tom zaprděnym Bowling Baru kam já dneska už opravdu nevkročim? Nikčo kam se tohle všechno ztratilo když si tak čtu ten předchozí článek zdá se mi to jako kdyby to byla jenom kapitola v učebnici z dějepisu jako kdyby to už bylo hodně dávno co se něco takovýho stalo ale nejsi jedinej člověk kterýmu bych mohla něco vyčítat! Ono ani slečna X se ke mě taky nezachovala nejlíp...vždycky se nás od sebe snažila rozdělit a ona dřív byla tim pátym kolem u vozu na který jsem kašlala a radši se bavila s tebou!Protože si byla jiná! Jiná než všichni ostatní a ona byla pouze na sezení po kavárnách a nebo schánění oblečení a i když já na to nevypadám je to naprosto věc která mě nudí a příde mi to jako naprosto zbytečně zabitej den kterej sem si mohla užít podle svejch představ úplně jinak! S Nicolou to bylo zase jiný taky byly doby kdy jsme byly spolu každej den ale pak jsme se nevideli den nebo dva a to už hned bylo vrat mi to tričko tu kabelku a všechno co jsem ti kdy pučila ač slovo pučit když mi to dávala do rukou nezaznělo ale bylo tam Nááá  nech si to ja to nechci a pak.......??? Ale to je jedno ona mi ukázala zase že radši se spolehnu na svoje věci který taky nejsou zase až tak špatný že bych musela mít doma celej šatník někoho jinýho! Ale abych nevyčítala jenom ostatním ublížila jsem Nejlepšímu člověku na světě jakýho si můžete vůbec představit Luigynetka moje! Ona je holka se srdcem na správnym místě pomůže mi vždycky a nikdy se na mě ještě nevykašlala nebo že by na mě zapomněla nepřichází v úvahu! A za to ji sem moc vděčná a je to můj první kandidát na nejlepší kamarádku protože ona si to opravdu zaslouží! A ty Koláčku..ty moje dvojko,sestřičko už nevim co se o nás všechno řikalo budu tu pro tebe vždycky když to budeš potřebovat a i ty máš právo bejt na listině mých nejlepších kamarádů i když už to neni jako dřív a mám prostě ten pocit že je z tebe někdo jinej ale i přes to všechno tě mám strašně moc ráda a vážim si tě! A přeju ti jenom to nejlepší a nenech si srát na hlavu!
A můj favorit holka, která má podle mě tu nejsilnější vůli! Ona se dokázala vyhrabat ze všech těch sraček a obdivuju jí! Znamená pro mě moc a naše jediná hádka za celejch 10 let co se známe už asi byla potřeba byly jsme až mooc dokonalý kámošky
Tak co to teda je to kamarádství? Je to jenom potřeba když nemáte s kym jít nakupovat a nebo nemáte co dělat a nebo jenom já můžu bejt šťastná že tyhle 3 nejlepší holky dokážou dělat tenhle svět pro mě naprosto přijatelnej?
Vložil: Keishina ¤