Ahoj Právě jsem se podívala na jeden super dojemnej fil musím říct že mě to bolí taky dojímá.
Když neí koho políbit, když jse aspon o to pokoušíte sehnat kluka ale pořát nic jen to voráte tak to musí být provás pak ten film dojemnej. Jednoho jsem už skoro nedáse říct měla nak se to rozjiždí asi ale nevím. 9.8.2005 jsem mu psala basně a on na psal Já ty tvoje zprávy nechápu nejdou na mozek.
Tak co? Máto neco ...... , nebo smůlu.
( Poslouchám holky . )
Bloudím parkem , a lampy smutně zaří přemejšlím nevím o čem o lásce o jednom klukovi co mi mysl říká hledámlásku svou stracenou.
Kam si šel co bude dál není konec esemeskování.
Když mysl bolí nemám kluk , dělat esemeskovaní tak co bude dál čtu pořát myslím"
Chyby na pravím nenech se zmylit esemeskami ,když kluka nemám nikdy neměla vrat se mi spátky.

Nad parkem skoro čim dál stmívá já tu bloudím dál co mi zbývá já chci lásku svou tak náhle stracenou setkat se a přestat bloudit esemeskami. Tak říct : setkaš se jsemnou chctěla bych ti dát dopis pokecat . Tak, když srdce bolí na tebe myslím pojt jsemnou někam nebudeš litovat lásky. Já vím své chyby na pravím všechno ti vysvětlímnenech mě . čekat .

Že mě srdce bolí když na tebe myslím dělám si neděje na lásku já svy chyby na pravím všechno ti vysvětlím nenech mě trapit teda čekat Že mě srdce bolí když na tebe myslím dělám si naděje na lásku já svý chyby na pravím všechno ti vysvětlím nenech mě trapit teda čekat..... Že mě srdce bolí když na tebe myslím dělám si naděje na lasku já svý chyby na pravím všechno ti vysvětlím nenech napsal/a: Ketty14 21:57 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

ANDELICEK 15.07.2007 22:08:40

Bylo by to pekny kdybys to trochu upravila.Nemyslim slova...stacilo by dat spravne mezery a zacit nekde z noveho radku.Bylo by to lepsi.Rozumeli by ti,ale ne vsichni.Nekdo proste takovym vecem vubec nerozumi...To co pises je pekny.Sou to myslenky jaky te zaplnily a ty se snazis nak si oblechcit hlavu tim ze to pises.Pis dal...bude ti lip,ale radim ti nepis to klukum...to jsou tvoje city.Zapisuj je ale klukum nic takovyho nerikej.Mnozi sou sraby a citu se bojej.