My vsichni deti ze stanice SLUNECNI ZATOKA!! Aneb at zije squot a datum 27.3.2009 kdy se nase squoterska parta sesla toto datum bude hned vedle Foglarova pomniku!!! At nam to dlouho vydrzí KASHACI a nikdy nezapominat na pravidlo 13!!
14.Duben 2009
CARODKY JSOU NAPLANOVANY SQUOTERI!!!
Takze milacci moji carodky sme za spoluprace s Davidem zdarne naplanovali!! Tak konat se budou ve vesnicce Ruda (kdyz budete hledat cestu tak Ruda ZR zadavejte) Je to krasna malëbna vesnicka na vysocine z ktery pochazime ja s Vercou! Takze jiz ted se musite pochopit jak ta obec musi bejt sqela!! :D Chlastik samozrejme sebou, jinak my s vercou nakoupime taky neco slivovicky budou taky!! Ale to budou fakt slivovice ne ten vas sajrajtus!! Takj pokracuji dale ve svem vykladu: budu od vas potrebovat co nejdriv vedet jak a v kolik k tam dojedete! Dojed se da bud busem primo do Rudy nebo vlakem do Osové Bítýšky(coz jsou 4 km od nas)! Dale spat budeme ve stanech snad neumrznem! :D Kashit budeme v Roudskem squotu ktery sme si jednou postavily s klukama, ale bacha je to fakt squot!!

Pro Ninus: ninus tobe jedou autobusy 9:52 z tabora do velkyho mezirici kde na nastupisti cislo 8 presednes ve 12:30 na bus do Rudy!Pak ti to jede 14:10 a 16:05 z tabora a v jihlave prestoupis na bus do Rudy!Ale nejlepsi by si to mela tom prvnim rano!! jedna cesta te bude stat kolem 150 kacek!

Pro Evika: Ty se evi doprav do zdaru a pak busem do mezu a tam to samy co ninus na 8 sedni na bus do rudy!!a ty me pls napis potrebuji se s tebou domluvit!!

Pro kashaky z Havrcu: Vy me vy kashaci date vedet!! :D nebo uvidite! :D

Pro me a Verush: My se sejdem bud na zastavce nebo na zakladne v hospudce u Vocka!! :D


jinak muj mailik je zazbicka@seznam.cz tak se obracejte tam ale co nejdriv potrebuji vase vyjadreni!!!
autor Kiera.jd | 18:46 | komentáře (1)

komentáře (1)

« Domů | Přidej komentář

  1. Hedysek | 14.04.2009 19:11:06 |

    Ahwojky máš moc hezu bloog, na mém blogu www.nikk-ushkaa.blog.cz jsem si začla vytvářet new bleskovky, pls zapiš se, ale tychle beru jen prvních 10 ! kdyžtak pak mužem být eSBénka ;-) za mojí 1. bleskajdu dostaneš diplomek který si mužeš uložit a dát na svuj blog jako ocenění ;-) což ty asi wíš, mno budu ráda za každého zapsaného, jestli nwš jak bleskajdy fungujou, ozvi se mi na blog, dík pá

O autorovi
Autor blogu
Autor: Kiera.jd
Region: Ždár nad Sázavou
O mně: Sem blazniva a prastena!!! :))
Můj profil
Vytvořili
Šablona a grafika od
IN ARIA...

obrázky od
Mario Buffardo

distribuce:
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE