1. Kluci poznají jaký máš o něj zájem!

Jak to poznají: Do kavárny přijde dobře vypadající kluk."Toho musím mít," myslíš si.Okamžitě se nastartuje tvůj flirtovacíprogram: olízneš si rty, prohrábneš si vlasy a dáš hlavu trochu na stranu. Tím signalizuješ důvěru. Začnej vysílat signály, které zkoumají vědci a říká se jim neverbální (beze slov) komunikace.

Jak to kluci vnímají: Přimou tvé signály a tvé chování jim říká oslov mě! Jeho tělo ti okamžitě odpoví vypne ramena a usměje se.

Jak je převezeš: Nedávej najevo jak moc se ti líbí, ale pak se nediv, že odejde s jinou.

2. Kluk pozná, že jsi nejistá!

Jak to poznají: Vlasy, uši, nos-nemáš na hlavě žádné místo, na které bys od té chvíle , co se na tebe ten kluk podíval, nesáhla. Místo toho,aby ses taky usmála, sahás si zamyšleně na uši..No super...

Jak to kluci vnímají: Pokud začneš působit jako slon v porcelánu, ne díky. Pokud budeš mít, ale nejistýbezmocný dívčí pohled, přijde jim to moc roztomilé.

Jak je převezeš: Nepřevezeš je, ale můžeš trénovat svoje sebevědomí.Jak? Zahraj si se svoji kámoškou hru na disce a snažte se oslovit co nejvíce kluků, která jich osloví více vyhrává.

3. Kluk pozná, že jsi zadaná!

Jak to pozná: Prozradí tě tvoje oči. Bus sou vypnuté nebo jasně žárlí. Pokus máš přítele nemá smysl na ostatní dělat oči. Pokud, ale se ti začne líbit bude v tvých očích něco vábivého.

Jak to kluci vnímají: To záleží na tom jak se mu líbíš. Jestli očekává víc, je zklamaný, protože vydí, že máš oci jen pro svého kluka. V opačném případě sou mu tvé oči stejně ukradené.

Jak je převezeš: Třísekundový kontakt očí znamená zájem. Nechceš, aby nějaký kluk poznal, že se ti líbí. Zavři oči a vydržto. Jinak to nejde tak hodně štěstí :-).

růžička na to ste už asi všichni přišli :-D

4. Kluci poznají, že seš si jistá sama sebou!

Jak to pozná: Všichni si v baru najdou místečko na kraji, ty si ale najdeš místo uprostřed a kluk, který se ti líbí tak nečekáš a uděláš první krok.

Jak to kluci vnímají: Upřímně řečeno se klukům sebevědomé holky moc nelíbí mají rádi to když sou ochraniteli nemají rádi když sou vedle své holky malí. Ale trošku tvrdší chování může být sexi. Sebevědomé holky vyzařují pohodu a uvolněnost.

Jak je převezeš: Pokd máš strach, že bys mohla svého prince zastrašit chovej se trochu klidněji. Hned mu nevykládej, že tvojí vášní jsou skoky s padákem. Záleží ale na typu kluka : co jednoho vyděsí, druhého nažhaví!

5. Kluci poznají, že jsi povrchní!

Jak to pozná: Prozradí tě tvoje otázky: Co dělají tvý rodiče? Jak vysoké máš kapesné? Kolik stály ty kalhoty? Jakou značku má tvá bunda?...

Jak to kluci vnímají: At chudý či bohatý žádný kluk nemá rád otázky, ketými je zredukuješ jen na to co má. Jde přece o to jaký je.

Jak je převezeš: To nijak nejde jestli si rpzmazlená holka , které jde jen o luxus a peníze rychle zmizí.

6. Kluci poznají jaká si v něžnostech!

Jak to pozná: Pozná se to podle stiskuz rukou, pokud stiskneš jemně jsi spíše zranitelná a máš ráda mazlení. Pokud podáš ruku ze shoro si spíše dominantní. Pokud klukovi přejedeš při potřesení rukou po hřbetu znamenáto: Chci tě a hned tet!

Jak to kluci vnímají: Kluci mají rádi jednoduché věci a situace proto je dobře že existují signály, které se podle stisku nedají poznat :-).

Jak je převezeš: Nepodávej mu na pozdrav ruku, ale letmí polibek. To se mu taky bude líbit.

7. Kluci poznají, že máš velké srdce:

Jak to poznají: Staré paní se rozsype taška všude se válejí rajčata, jablka atd.. všichni dou vesele dál. Jen tyne pomůžeš jí a ještě jí doneseš z obchodu novou tašku.

Jak to kluci vnímají: S milýma holkama se kluci cítí jako v bavlnce. Doneseš mu polívku když je nemocný. Budeš ho utěšovat, když jeho fadbalový klub prohraje atd...

Jak je převezeš: Proč bys měla?:-)

8. Kluci poznají jestli se v tobě zkrývá knoura!

Jak to pozná: Se svojí láskou so domluvíš rande na 6:00 dojdeš o půl hodiny pozdě a ještě si ztěžuješ na špatně vybrané místo...

Jak to vnímají: Pokud máš ráda tupéposlušné chování jen tak dál. Pokud ne změn své chování.

Jak je převezeš: Nijak kluci mají v sobě zabudovaný tajný detektor.

9. Kluci poznají jestli si chceš jen hrát!

Jak to poznají: Smějeě se jeho ftipům, ale proč teda pokukuješ po jiných a píšeš si snimi sms.

Jak nto kluci vnímají: Nic klukům neleze na nervy víc než neustálé balení holek ze kterého nedostanou ani čísla. Kluci sou lovci a klovům patří kořist.Kromně toho není moc fér zahrávat si s kluky jen tak.(ale to by si oni s nama zahrávat taky neměli :-( .)

Jak je převezeš: Pokud chceš zkusit kam dalekozajít u kluka najdi si takového a lá muchy sežertesi mně, který si to nechají líbit, ale neměj strach i takový existujou. Ale nechtěla si najít kluika svých snů?

hrát si budem

10. Kluci poznají jestli máš zkušenosti!

Jak to poznají: Kluk který může mít všechny se ti moc nelíbí. Ráda bys kluka, který nestřídá holky jako ponožky. Ráda se scházíš s kluky, kteří vypadají dobře třeba až na druhý pohled. Nevrhás semu hned do náručí, ale necháváš ho taky trochu o tebe bojovat.

Jak to kluci vnímají: Díky tomu že ho necháváš se snažit, zvyšuješ jeho zájem.bAle nesmíš být zase neoblobnou ledovou královnou.

Jak je převezeš: Holky jako ty žádné triky nepotřebují. :-)

napsal/a: Kolpice 15:31 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář