Co je to Laska?????   03.Srpen 2009


Láska

Láska, co je láska, mnoho lidí vyslovuje tohle slovo, aniž ví, co vlastně znamená.
Láska je něco co dokáže člověka rozesmát, rozbrečet, oživit i zahubit zároveň.
Láska je něco, co si člověk musí prožít, aby pochopil, jak vzácná věc to je.
Láska, není krásnějšího a zároveň ničivějšího citu, avšak když se prožívá naplno, její ničivá síla se zdá být nijaká.
Láska je něco úplně jiného než přátelství, které může skončit pro lež, protože láska končívá pro pravdu.
Láska, mluví se o ní všude kolem nás, ale ta pravá láska, je pouze ve dvou, ale jaká, to už vědí pouze oni a nikdo jiný.
Láska, píšu tu o ní jako o bohyni a přitom to byla ona kdo mi tak ublížil, ale i přesto jí ctím, jako nejkrásnější cit a doufám, že jednou mi splatí všechno co mi dluží a já opět budu moci lásku prožívat.
Láska, říká se, že pravá láska se potká jen jednou za život, já jí potkal, bohužel jsem si jí neuměl uchránit a ona mi zmizela takřka před očima.
Láska je něco co se musí pěstovat a když budete zalívat těmi pravými doušky, vyroste vám z ní něco překrásného, avšak stačí jeden den bez doušku a může uvadnout.

Láska je energie. Stejně jako život, strach, nebo taky teplo a chlad.Podívej se na narozené děti. Některé doslova září láskou.Během svého vývoje totiž příjimaly velkou mateřskou lásku od svých matek. V bříšku měli klid a bezpečí.Nenávist a tyto lsti se naučil až od společnosti.Teď trochu budu filozofovat.Ježíš řekl, že Bůh je láska. Takže ta láska je všude kolem nás a my sami jsme jí tvoření.Celý vesmír je láskou. To, proč necítíme přímo boží lásku je asi ten, že žijeme ve 3.dimenzi planety Země, což je poměrně nízká dimenze.Všechny bytosti jsou milovány vesmírnou láskou.Neuvědomují si to však všichni lidi ale jenom určitá část.Při utrpení nás boží láska uklidňuje.A protože jste určitě neveřící, tak vám řeknu jednu věc.Existují léčebné terapie, které jsou úzce spojeny s duchovnímy světy. Například uvádím terapii SRT nebo Reiki. Pokud si někdo dá do vyhledávače například výraz "Reiki", tak se mu objeví hodně stránek zaměřených na tuto tématiku. Reiki je japonská terapie objevena dr.Usuim. V překladu znamená univerzální, vesmírná, životodárná energie.Slovo reiki má v překladu víc podobných výrazů. Pro léčení pomocí reiki stačí mít jen zasvěcení, které provádí reiki mistr/učitel.Na kurzu se člověšk naučí předávat energii reiki pomocí přikládání rukou, aníž by ho metoda reiki vyčerpávala.Reiki může používat a léčit se jí každý člověk, bez jakýchkoliv jichých schopností.Vřele doporučuji.

srdíčko

napsal/a: Kolpice 15:22 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář