07.Květen 2007, napsal LBadik v 20:27 ... WEBGAME
WEBGAME
Nick: LBádík
Číslo hráče: 199566
     

No je to už nějakej ten rok co jsem poprvé zadal adresu www.webgame.cz a nějakej ten rok co už jí zase nezadávam (nastavil jsem si jí jako domovskou stránku ). Je to jedna z těch her který vás chytnou a už jen tak nepustěj, a přitom nejsou zcela primitivní co se začnou po pár dnech či týdnech opakovat, zde totiž musíte používat logiku a dost se napřemejšlíte, aby jste skončil alespoň mezi prvními 1000hráči, a to je docela i úspěch který se každýmu nestane, já mam to štěstí že v poměrně rekordní době jsem se zlepšil a tak bývám mezi prvnímy 100-500. Ale jak už to bývá, každý chce bejt nej a tak je velice těžké se tam udržet, a tady přichází na řadu čas, kolik je člověk ochotnej ho téhle hře obětovat, já jsem udělal kompromis a tak mezi tu vysněnou TOP10 asi nedosáhnu, ale věk od věku se tomu alespoň přibližuji

Znáte z líbka:
Líbko-nick:             Lord-Seth
Webgame-nick:      LordSeth
Číslo hráče:            42789
Dlouholetej kámoš kterej mě seznámil s touhle drogou, alespoň když už si nemáme semtam co říct, nebo je jeden z nás naštvanej na toho druhýho, tak to Webgame vždycky vyžehlí . Pořád říká že ve webgame machruju, takže: "Sethe smiř se s tim že nemachruju, prostě sem lepší".
 
Komentáře (2):


V 29.08.2007 21:18:05, t0007

Wow tak další kdo je na tom závislej.. :D Jo to já jsem taky.. Ale je to fakt megácká hra.. I když mi to pořádně nejde.. Jak vidim mám i větší hodnost.. :P Ale to přece nevadí.. ALe ty si asi taková malá farma.. :D Sice tě vůbec neznám, ale to taky vůbec nevadí.. (jinak přezdívka na libku je t0007 a na blog sem právě WG dala.. Mám tam taky banner)

V 16.08.2007 12:50:10, Omert

Souhlasím s tebou, Webgame je návyková. Ale vím co je ještě návykovější Bulfleet. Hraju na anglických serverech ( Bulfleet.com ) ale brzo se spustí i CZ servery na Bulfleet.cz. Admini prej daj brzo na stranky odpocet do prvniho CZ vesmíru. Tak to nepropásněte!