Když jsem se rozešla s Jakubem tak jsem si řekla že kluka nechci ... aspoň né prozatím ... prostě dát si chvilku volnosti, protože se mi ta volnost hodně líbí :) jenomže pak jak jsem začla dělat v tom kiosku tak se tam začlo ochomejtat hodně lidí(hlavně kluků) a pěkných :) takže jsem se cítila opravdu jak v ráji... :)

Jeden se mi tam líbil hodně :) v pátek 14.8. se mi rozbil mobil a on přišel si pro pivko a začli sme spolu kecat tak mi pak nabídl že si můžu zavolat od něj, jenomže já bez mobilu to je jak člověk bez rukou. No tak mi pak nabídl že mě hodí do Hořic, že jede okolo 3 kolem Hořic, tak že prej není problém... No jenomže já nemohla opustit Kiosek protože tam nikdo kromě mě nebyl. Takže smůla "Lůco budeš to muset vydržet" ... No pak jsme se začli tak trochu zdravit a občas sme prohodili nějaký to slovíčko ... chtěli ještě s jeho kámošem moje číslo, jenomže sem marně čekala než se ozve.. ozval se jeho kámoš..ale on ne :( No tak jsem vzala mou odvahu a jednou když odcházel z koupálka tak jsem mu řekla ať mi dá číslo .. no a ještě ten týž den sme se večer sešli u obchodky.. pokecat... :) mrtě v pohodě klučina :) moc se mi líbil a na první pohled bylo vidět že to má v hlavě porovnaný !!! :) Začli sme se od tý doby scházet denně.. pak sme spolu začli jezdit i na výlety a z toho nějako vyplynulo že by to mohl být aj vztah .. mno.. nebránila jsem se ... :)

a udělalal jsem dobře.. takhle krásně mi nikdy v životě nebylo .. prostě kluk mých snů :) a já ačkoliv ho znám krátce tak ho strašně moc miluju ...šťastná jsem maximálně.. bo je podle mých představ jak jsem již psala.. a doufám že spolu budem už porád.. líbí se mi jak si mě rozmazluje (výlety, plánování budoucnosti, doteky a polibky.. prostě úžasný ) ... Jen ten čas na sebe bude trošku problém... ale myslím že to spolu zvládnem .. já se budu snažit všeho všudy všechno abych si ho udržela..nechci ho ztratit .. takhle pro mě nikdo ještě nikdy moc v životě neznamenal :-* MILUJU TĚ!!!!!

napsal/a: LLLUUU...CCCAAA 11:54 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář