Proč jsou lidi takový?   23.Červen 2009


není tomu dlouho co jsem se koukala na jeden dokument... už delší dobu si myslím že lidi jsou strašný svině,teda asi jen 3/4 z celýho lidstva, těch hodných je strašně málo, který by kvůli penězům nezabíjeli ... ale proč tomu tak je? Proč chce být každej multimilionář? Proč pro prachy objetujou všechno? Proč zabijou nebo zmrzačej živou bytost nebo zvíře?

 

Aby si věděl/a o čem byl ten dokument, tak to bylo o tom, že lidi lověj žraloky a jen co ho vyndaj tak do něj začnou řezat, začnou mu uřezávat ploutvičky protože jsou strašně cenný :( a proříznou mu krk a žábry a pak do něj kopou a dokopou ho zpět do vody a strašně se bavěj na tom, že ten žralok bude trpět a že oni "zvítězili"....

 

Skuste se někdo vžít do těch žraloků... někdo kdo si myslí že má na vrh tak vás podřeže a vy ještě v bolestích a pomalou smrtí umíráte klesáte ke dnu, kde vás poté něco sežere... :( :( proč? Proč tomu tak je?

 

Nejsem rasista ani nic podobného, ale já bych těm lidem strašně moc přála aby se jim to vrátilo !!! Aby jim taky někdo uřezal nohy a ruce nařízl jim krk a bavil se někdo na tom, že nemůžou nic dělat !!!

Když se tak nad tím zamyslím, proč byl vlastně zrušen trest smrti? Tyhle lidi by si ho fakt zasloužili ...

napsal/a: LLLUUU...CCCAAA 17:07 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář