Změna? Je život .. :)   25.Září 2009


Dlouho jsem nic nenapsala "a dlouho taky nic nenapíšu".... když se tak nad tím zamyslím,tak procházím úsekem v životě,jménem "ZMĚNA".... Přeci jen člověk, nechce stále být stereotip, porád jet v tom samým a nic nezměnit... u mě se toho právěže poslední dobou hodně změnilo, a podle mého k tomu NEJlepšímu.. jsem strašně štastná :) ani fakt nejde popsat jak.. uvědomuju si že se pomalu chýlím k úkončení života jako mladistvá a pomalu přecházím na ten dospělácký život... (sice ještě půl roku,ale to je už za rohem,ačkoliv se to moc nezdá,ale je to tak) ... některé změny už mnoho z vás zná... např. to že jsem našla kluka mých snů... upa toho nejbáječnějšího...taky že jsem trochu přeorganizovala můj diář.. moje chování, a společnost v které se vyskytuji...
Nevím jesi to je tím věkem,nebo čím to...ale začla jsem si víc rozumět s mojí mamkou ... Možná to je tím, že má mýho přítele ráda a tak máme co probírat... a hlavně (aspon teda podle mě) mi víc ted dovolí, dřív když jsem chtěla někde přespat, tak plno keců a ted? Se mě večer ptá jesi přijedu domů ještě dnes nebo až ráno ... prostě ten vztah mezi náma je úplně jiný .. a jsem za to ráda.. protože až ted si uvědomuju proč mě mamka držela tak moc zkrátka.. a trochu taky lituju toho .. že mě moc neudržela... ted už vím proč... z toho vyplývá jen jediné... "MAMI?DĚKUJU ZA VŠECHNO"
Zasejc na druhou stránku se mi změnil vztah k mýmu tatínkovi... jaksi jsem zjistila, že až tak báječný jak se mi zdál být není... protože jsem začla trochu víc používat hlavu a mám jaksi své názory. A mnoha se spolu lišíme... ale tak to má být aspon máme dycky téma... Tak krom těch názorů je to porád moje největší potěšení tady na tomhle světě.. je to nejcennější co mám... a taky proto "MÁM TĚ STRAŠNĚ MOC RÁDA TATÍNKU"



pokračování příště.. ted už mě to fakt nebaví napsal/a: LLLUUU...CCCAAA 21:44 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář