Publikováno: 16.Červen 2008
v 14:45



Autor: LOL13

komentáře (0)
CITÁTY :)
% Ptá se láska přátelství: Proč jsi tu ty, když jsem tu já? A přátelsví odpoví: Abych vytvořil úsměv tam, kde ty zanecháš slzy!!!

% O lásce toho bylo mnoho řečeno. Je to bolest, je to zklamání, je totaky radost, co smutek zahání. Něco s ní začíná, něco končí, pro láskuumíráš, zavíráš oči. I když je tady, a pak se vytratí, bojujte za lásku, občas se to vyplatí.

% Ty jsi zklamal, ona ti věřila. Ty jsi se smál, ona plakala. Nikdy neníhrdina ten, co zklamal a opustil ale ten, co byl zklamán a odpustil.Važ si každého okamžiku, kdy jsi s osobou, kterou miluješ, protoženikdy nevíš, která chvíle je ta poslední...

% Kdybys jen věděl, jak bolí láska...jak bolí pohled do očí člověka,který si lásku nezaslouží, a přesto ji má a ničí... jak bolí i tokrásné pohlazení a jak bolí úsměv...pak bys možná pochopil, že ničíšnejen mou lásku, ale i mě...

% Milovat můžeš, milován můžeš být, ale těžké být milován od toho, kohomiluješ... A proto nezbývá nic jiného, než že : nauč se smát se slzamiv očích, pomalu jít, když pospícháš, nauč se pohladit se zaťatou pěstí.Jedině tak poznáš, jak je život krásný!

% Milovat znamená trpět, toužit apředstírat!!! Trpět ze štěstí druhého, toužit po tom, kdo nikdy nebudenáš, a předstírat smích, když srdce krvácí!!

% Ztěžka dýchám, snad i lítám, samou láskou odrána škytám. V puse sucho, ruce se třesou, na dlaních srdce mé nesou.Nevím, kde má duše lítá, asi je amorem zažehnutá. Snad tenhle chudákkončně poznal, jaký to je, že se zamiloval!

% Láska je krásná věc, ale někdy bolí, když naněj myslíte, milujete ho a on nakonec přijde s jinou a o vás užnestojí, je to smutné, bolí vás z toho srdíčko a musíte to jeho srdcevytáhnout z vnitřku pryč, i když vás to moc bolí, je to zlé a takyneférové, a pak si říkáte: "Proč zrovna mě se to muselo stát?"

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

O autorovi

Autor blogu
Autor: LOL13
Region: Frýdek-Místek
O mně: JSEM TAKOVÁ JAKÁ JSEM A NIKDO STÍM NIC NEUDĚLÁ,PROSTĚ KDO MNĚ ZNÁ TAK VÍ A KDO NÉ TŘEBA POZNÁ :)
Můj profil

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE