O autorovi
Autor blogu
Jméno: Lalinka69
Region: Nový Jičín
O mně: ...muzes utect ale neschovas se:-*:-D nehul to uz ...a napis ...a zabloudi do alba: ja i am here, tam se odehrava vsechna komedie :-Dps.myslite si ze posuzovat lidi podle toho jak vypadaji a jaky maji styl je fajn?tak to hodne stesti:-*:-D
Můj profil

Archiv

Návštěvy
19.Květen 2008
Smažka, tripař a hulič sou zavřený v jedný cele která nemá okna ani dveře. Přemejšlej jaxe dostat ven. Smažka navrhne: Hele, dáme si lajnu a budem tak nadupaný, že tu zeď probouráme. Tripař navrhne: Hele, dáme si radši tripa, počkáme a pak tou zdí proplujeme. Hulič sedí v klidu a řekne: Hele chlapi, hlavně fklidu. Dáme jointa a uvidíme.
vložil: Lalinka69 ¤


Komentáře (1):
  • 20.08.2008 23:24:37, Rybka

    Zajíc hulí na břehu řeky trávu a potká ho tam bobr "Tyjo zajíci jak to děláš že seš furt tak vysmátej?" "No víš bobře já tu hulim trávu, natáhni si, podplav tudle řeku a uvidíš" Tak bobr to udělá a vynoří se úplně zkouřenej a tam ho potká medvěd "Bobřeee jak to děláš že seš furt takovej veselej?" "No támhle na druhý straně řeky hulí zajíc trávu plav za nim ať ti taky dá" Tak medvěd plave, ale když ho zajíc uvidí tak vyvalí očí a řekne: TYVOLE bobře už vyfoukni ;-)