18.Září 2007,19:58

Tak asi bych měla napsat něco o mě,že ?  Tak čím začít...

No jmenuji se Karolína a je mi čerstvě 13let.Narozeniny slavím 6.9. a svátek 14.7.

Doma mám nejúžasnějšího pejska Sáru,úžasné morčecí slečny Fleur & Šmudlu a šíleně praštěného kocoura Ferdu a Mourka . Upe moooc miluju focení.Fotím přírodu,pejsky,koně,kočky a někdy svou rodinu.

Teď asi něco k mé nej lásce-koním.Na koních jezdím už nějaká ty letá.Začínala jsem u jednoho moc hodného pána,u kterého si zajezdím i teď.Má 2 chlaďasky-Káču a Šárku(Lauru) ,teplokrevnou klisnu Belindu,Belindy dceru Johanu a ČMB Robina.S Johankou momentálně pracuji.Její 1 rok a je moc učenlivá. Ano,někdy se nesoustředí,nejradši by někde řádila s maminou,ale když jí přemlouvám,tak si se mnou hraje a už mě i zdraví...Jeden čas jsem takhle pracovala s její sestrou-Justýnou...zdravila mě,dělala cokoliv jen aby mě udělala šťastnou...potom ale odešla na věčné pastviny...MTMMMMR Julinko moje :-** ;-( ;-( Je mi moc smutno pusinko moje....

Tak teď konec smutných vcí a pokračujme dále mojí koňskou minulostí ... Potom už mi občasné ježdění an chlaďasce nestačilo,teď vím,že mě Kačenka naučila moc a moc !  NO což,přestoupila jsem do JO Pony farm v Kladrubech,kde se mi ze začátku moc líbilo,jenže pak majitel stáje začal prodávat koně,vyměnil např. koně za šuntský auto !!  No a potom se to stalo...jedné moc krásné klisně se narodil hřebeček Nartony...moc jsem se do něj zamilovala a mamku jsem skoro přemluvila ke koupi toho miláčka...bohužel také odešel an věčné pastviny...rozhodovala jsem se k odchodu z této stáje...ještě jsem tam jezdila cca rom a přestoupila jsem do sportovní stáje v plzni.Zde se mi moc líbí,ale asi přestoupím do Starého Plzence,abych si mohla udělat licenci...Z Plzně mám nejradši svou lásenku Beatrici a Cher.

Tak už asi konec vypráění o mě,ne ? Tak jeďte dál,doufám,že jsem Vás moc neunavila

 
vložil: Lemonka.dry
Permalink ¤


0 Komentáře: