O autorovi
Autor blogu
Jméno: Lintu.0016
Region: Pardubice
O mně: ►DEATH METAL IS NOT DEAD◄ NEZApomeňte...HESLo JEZTe VIC ČOKOlády(jak řek Strify xo)) I ♥ YOUUuuuuuuuuuuuuuuuu
Můj profil

Archiv
Předchozí příspěvky
Přátelé

08.Duben 2008


The Rasmus.com

Takže tady je něco o nejlepší skupině na světě,tzn. o The Rasmus.Nechtělo se mi psát celý článek takže originál je na http://lauri-the-rasmus.blog.cz

Eero a Lauri byli blízkými přáteli od třetí třídy. Pauli potkal Eera a Lauriho na základní škole na počátku devadesátých let. První verze skupiny se dala dohromady ke konci roku 1994. Od prosince 1994 se rozhodli dělat svou vlastní hudbu - hráli na svém prvním vystoupení ve škole, ale na tomto raném vystoupení se nazývali 'Sputnik ', a později se přejmenovali na 'Anttila ', předtím než se stali The Rasmus.Všichni tehdejší členové skupiny chodili ještě na střední školu a byli známí pouze jako Rasmus. Koncem roku 1995 vydali své první album Peep, měli přibližně 100 představení jak ve Finsku tak i v nedalekém Estonsku. Tato deska jim vynesla slávu po celé jejich zemi a z neznámých hudebníků se pomalu stávaly hvězdy.

Druhé CD Playboys vydala skupina v roce 1997 a stejně jako Peep se stalo ve Finsku opět zlatým. Načasování bylo správné pro novou generaci rokových skupin a The Rasmus strhli veřejnost i kritiku. "Byli jsme ještě děti, které si bezstarostně hráli na hřišti ", vzpomíná zpěvák Lauri. Skupina absolvovala vyčerpávající řetězec vystoupení, přes sto vystoupení za rok. Zanedlouho poté, se doslova doplazili zpátky do studia, aby nahráli své druhé album 'Playboys '. Také to se vyprodalo velmi rychle. V té době bylo jméno The Rasmus ve Finsku již vžité.

Kategorie: The Rasmus | vložil: Lintu.0016 ¤