30.Březen 2008,03:00

Na místě kde kvetou kytky, voní tráva,šumí stromy a nedaleko je slyšet šumící řeka sedí dívka na rozloženédece a odpočívá. Poslouchá zpěv ptáků a je uplně sama. Samotná přemýšlínad svým životem, který nemá mnoho zážitků. Bloudí v paměti a pomalu siuvědomuje, že nenašla žádnou divku, která by o ní stála, která by jíkaždé ráno nosila květiny, políbila, pohladila,….. Ještě nenašla žádnoulásku. Strašně by si přála, aby svojí princeznu potkala co nejdříve.Protože být sama je to nejhorší. Dívka má plno přátel, ale žádnoulásku. Nikdy nebyla zamilovaná……ptá se proč? Okolo mě prochází mnohopěkných divek, ale ani jedena mé srdce neokouzlila na tolik, abych bylazamilovaná. Každý den hledím do tváří nových dívek. Nikdy jsemnecítila ten krásný pocit, kdy tělo říká to je ona! Ten pocit, co o němmluví lidé a jsou šťastní. Čas, kdy vám bříšku létají motýlci a vy sevznášíte ve snech o té pravé. Taky bych chtěla a moc tenhle pocitzažít.. Snít každou noc, jak se ruku v ruce procházím po rozpálenépísčité pláži ruku v ruce s dívkou mích snů. Chodit s ní naprocházky. Zažít první polibek, první milování……….jako ostatní dívky.

Dívka vstala, složila deku a šladomů, cesta jí ubíhala rychle a dívka nevnímala okolí.. Najednou do nívrazila dívka, ktera se hezky usmála a omluvila se. Dívce se zajiskřily očia najednou……..ucítila v bříšku podezřele krásné šimrání. Začaly sipovídat a později i vyměnili telefonní čísla.

Dívce se zdály krásné sny a bylašťastná. Po týdnu jí přišla SMS: Jsi krásná Týno, mé srdce jsiokouzlila, že se mi o tobě každou noc zdá. Jsi moje víla, kteráočarovala můj život. Proto bych se tě chtěla zeptat, zda by jsi se mnounechtěla chodit. Moc jsem se do tebe zamilovala a nemyslím na nic jinéhonež na tebe…Dívce se rozbušilo srdce radostí. Hned odpověděla: ahoj zeličko. Tvá sms je moooc krásná. Mě se o tobě také zdá a jsem strašněštastná, že jsi mi položila tuto otázku…..moje odpovvěd zní ANO!!!!Moctě MILUJI!!

Zelí se splnil její sen. Konečněpotkala svou lásku a zažívá s týnou krásné chvíle, hned druhý den sesejdou. Týna k ní pomalounku přistoupí a políbí jí na její jemné rtyněžně a dlouze, až Zelí zčervenají tváře štěstím. Její první polibek!Pak se chytí za ruce a kráčí parkem, okolo rozkvetlých keřů a usadí sena lavičku. Čas ubíhá strašně rychle až se pomalu ztmívá. Je romantickáatmosféra. Černé nebe je posyto zářícími hvězdami. Zelí pohlédne na Týnu. Ona se k ní otočí, hledí si do očí jako smyslů zbavení. Pak sepolíbí. Hrají si se svými jazyky a vyměňují si doušku své lásky. Jsouopravdu zamilovaní.

Zelí nemá doma rodiče. A Týnamůže domů přijít kdy chce. Proto Zelí Týne nabídne, že by mohlijít k nim. Jdou pomalinku. Obe vědí co je čeká…Dorazily k Zelí..

Jejich byt je útulný a její pokoj ještěvíc. Má ho sladěný do zelené barvy. Nikde není vidět ani smítko a všeje dokonale upravené. Zelí veme aromatické svíčky a zapálí je. Týnají jen pozoruje a čeká co se bude dít, i když to ví.

Pak si Zelí k Týne přisedne napostel a jako první jí políbí. Dlouze a hluboce, jako by říkala ty jsinejlepší. Miluji tě z celého svého srdce. Jejich polibky jsouintenzivní a vzrušující. Zelí si pomalu začne rozepínat černou košily. Týna jí pomáhá. Ona jí stáhne tričko. Týna má krásné tělo. Hledí na Zelí svými hnedymi kukadly, jako by se jíptala, jestli to opravdu chce. Zelí jí souhlas dala najevo pohlazenímpo tváři.

Ten večer obe zažijí své prvnímilování. Týna u Zelí přespí a další den ráno jí probudí polibkem anádherně vonící snídaní. To vše si Zelí tehdy na louce přála a ted jeobklopena štěstím…

Týna musí odejít. Zelí se celýden směje a rodiče nevěří vlastním očím, když večer přijedou z pracovnícesty. Zelí se vykoupe a ještě na sobě cítí její příjemnou vůni. Jeopravdu štastná, jako nikdy v životě!

Usíná a těší se na další den kdy se s Týnou setká…..

 
vložil: Little_
Permalink ¤


0 Komentáře: