Úmrtí Pišty95   24.Únor 2007


Není to žádný uživatel libimseti ale moje myš!!!
Tato nepříjemná situace se mi stala 20.února. Vím, že nemohu porovnávat úmrtí psa Alíka s úmrtím myši Pišty, ale obě situace jsou velmi nepříjemné.Mě umřela již zmiňovatá myš Pišta.Dožila je vskutku vysokého věku.2 a půl roku!

20.února Odpoledne
Když příjdu ze školy automaticky běžím ke kleci s Pištou.Vyndám ji a všimnu si že má krvavé a posrané chlupy na zadku.Běžím to říct bráchovi. Je starší než já. Řekne mi ať dám Pištu do klece a ať si umyju ruce. Poslechnu a pak se rozbrečím. Proč? Proč musí Pišta umřít dnes? Mého bráchu mě budete závidět. Vstal do počítače a začal mě utěšovat. Dal mi LENTILKY a až jsem se trochu uklidnila šel zas na počítač. Pravidelně Pištu kontroloval. Dýchala.Zatím. Až přišla mamka z práce najedla se a šly jsme k veterináři.Čekaly jsme půl hodiny než dorazil.

Na veterinářském stolku Pišta jen leží na svém bílém bíšku. Normálně by šmejdila a běhala po stole ale dnes...Veterinář říkal že má špatné srdce. A že se srdíčkem je propojeno vše! Vše!!! Bříško má plné vody. říkal důležitě když jí je "masíroval".Říkal že se s tí mnedá nic dělat a že jí musí píchnout SMRTíCí injekci. Aby se netrápila. Konec

Večer
Napsala jsem pro Pištu básničku. To Vám taky doporučuji
PIŠTA
♥♥♥♥♥
Černá, bílá tam a sem,
Pišti, meleš ocasem.
Břicho bílé, až sloní kost,
přes řeku TORBU vede most.
Jinak celá černá jsi byla,
s Fifinou ses v domku myla.
Z napáječky jsi vodu pila,
bylas, velmi, velmi milá.
Strašně ráda jsem tě měla,
a pořád mám,
byla jsi má kamarádka,
to ti Pišto, povídám.
Umřela jsi 20. února,
pro Tebe to avšak bylo 20. úmora.
Uspali tě injekcí do věčného spaní,
abys necítila bolesti a netrpěla déle,
vzpomínám na Tebe s lásku,
konec povídání. napsal/a: Liza95 13:50 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář