No love = No sex....No sex = No child... No child = No school....No school = NO PROBLEM! :)
02.Březen 2008
tak nějak o ničem :D
mno...začnu zostra. bez nějakých oklik....prostě se dneska nudim to dělá s člověkem celkom divy. mě to donutilo k tomu, že sem sesmolila tento blog do kereho vubec nevim co psat taky se předem omlouvam za chyby a pokud tu povedu nějaký divný keci, tak to taky přejdětě. omlouvá mě to že sem k tomu zasedla v celkem pokročilé hodině. mám zas nějaký myšlenkový pochody. zjišťuju že mi chybí pár lidí...teda pár. ono jich je celekm hodně. rozhodně víc než jsem si chtěla připustit. asi su závislá. a to sem vždy chtěla být nezávíslá.a nejhorší na tom je,že mi chybí i ti lidi kterým nechybím já. vždycky se všecko nedaří tak jak by si člověk přál. jo asi na mě de taková minidepka...co člověk neudělaá aby se nenudil. já nudu teda zahanim tou depkou asi..... jinak se těšim na pondělí, du reklamovat boty..hehe. ale Z5 k mýmu deptání. jak to zahnat? já bych řekla že nijak. goood je klesnout až na dno at se pak mám zčeho odrazit. a pak už můžu jen stoupat. ale dneska nikam klesat nebudu, nebudu si kazit prázkystejně melu páté přes deváté, doufám že další članky už budou duchaplnější..takže tohle berte s rezervou jako takoví pilotní text addie, valim spat
autor LlLila | 02:07 | komentáře (2)

komentáře (2)

« Domů | Přidej komentář

  1. epiccc | 09.03.2008 02:16:18 |

    Lásko mojeee...ja ti chci pomoct z depresí! Jsem tady pro tebe..kdykoliv..miluji te :-*

  2. Siddd | 02.03.2008 02:59:12 |

    Fajnovej pilotní text, myslim ž e se cejtim podobně jako ty v poidobně pokročilé pozdní hodině, fandim to do dalšího blokování (rozuměj blogování) a jestli máš chuť tak skoukni můja poskytni konstruktivní kritiku :-)

O autorovi
Autor blogu
Autor: LlLila
Region: Zlín
O mně: nejsem EMO ! ! ! xD mimoto se děsně rada seznamuju s novýma lidma :DD tož rovnou pište pište...moje ajskooooo is here...450-508-870 :P addie!
Můj profil
Vytvořili
Šablona a grafika od
IN ARIA...

obrázky od
Mario Buffardo

distribuce:
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE