11.Leden 2008

Zdravíčko,

už to budou dva roky, co se snažím protlouct se svými vědomostmi a inteligencí vysokou školu. Zatím to šlo docela OK, ale teda období prosinec-leden bylo naprosto na pí**. Takovejch trapnejch zápočtů, do toho ta trapka atd. mno prostě nevím co dělat.

Docela jsem přemýšlela že si zajdu k psychiatroj, jestli nejsem náhodou tak trochu blázen. Sice mi to všichni rozmlouvají, ale tak cítím to v sobě a tak. Zrovna dneska mě to tak přepadlo, že bych snad měla bejt zavřená v Bohnicích se všema ostatníma zhrzelejma studentama a ostatníma bláznama. Vím že mám docela dost pesimistický kecy, ale tak zkuste si to se mnou někdo vyměnit na pár dní. Věřím, že by Vás to tam dostalo všechny.

Jinak sem si myslela, že nejsem až tak blbá, ale asi fakt jsem. Plácám se v zasraný matice už druhej rok, o ekonomii nemluvě a do toho sem se dětinsky nechala načapat s tahákem, takže mi ted Brychová udělá ze života peklo. Jako by to už ted nestálo za starou bellu. Mno prostě dokonalost sama.

Do toho jsem potkala super kluka, fakt se mi moc líbí. Ale docela sem se vyděsila, když mě začal stíhat(grippen) a furt psát, at se stavím na ,,kafe". A já s ním přitom spát vůbec nechci. Je to proti mému předsevzení.(Už žádný nezávazný sex) a vůbec.

Další věc je, že jsem dneska napsala eM, to je můj bývalý přítel. Fakt sem ho hrozně milovala a v opilosti jsem mu napsala, že ho chci vidět. A on souhlasil. Sice ho velmi ráda uvidím, ale nevím jak se budu chovat. Kdyby jste jen věděli, co se stalo. A tak. Prostě je to všechno tak nějak divný. Asi jsem frigidní.

Pak mi po mrtě době napsal kamarád, kterýmu jsem moc a moc ublížila. Vím to, ale bohužel už to nemohu napravit. Vypadá to, že je vše zase ok, ale zároveň jako že při starém. Zase mě přijde, že mě tak jako že ,,balí". Možná se mi to jen zdá, ale ty jeho narážky jsou takový prokouknutelný, nebo v tom jen vidím něco víc, než v tom je.

A hlavní věc, nevím co s kamarádkou. Je fakt super, miluju ji jako nikoho na světě, ale zapletla se se zadaným klukem a ne a ne to ukončit. Musím ji nějak donutit toho vola nechat prostě. Sice je hezký, že je v posteli bůh, ale co z toho když miluje jinou. Je to blbý až je to trapný.

Konec keců, jdu spát, musím se vyspat z opilosti. takže jak by řekl Kuba: ale luja makarena

Vaše mo,,mentálně" labilní Radushka

Vložil: Loveserumka ¤