Blíží se nám nový rok a tak by jsme se měli ohlednout za rokem už téměř uplynulým.
Když budu mluvit za sebe rok 2007 nejlepe vystihuji slova jako tragedie,katastrofa,fiasko a podobné nesmirně optimisticke výrazy.
Když budu hodnotit svou finanční situaci i přesto že jsem se snažil něco nakrást stačilo to jen na pár jaterních šoků a zase jsem byl chudší než krysa v kanále.
Pokud bych měl mluvit o vztazích(přinesl jsem si kapesničky) není moc hezkého na co bych vzpomínal snad jen jedna kamarádka......a vite co?? nebudu o ni mluvit nechtela by abych o ni mluvil.
moje vztahy dost poznamenala moje úchylka(ted uz hobby) nazvaná mnou bonboniera (význam tohoto slova zná jen pár vyvolených přátel)
Ovšem bonboniera poznamenala me ,mé přátele a nevim koho ješte všeho natolik ze kolonku vztahy zřejme pro příšti rok nuceně vynechám(smiiich).
I přesto bych chtěl pogratulovat všem  lidem kteři meli tu možnost strávit semnou čas a něco se ode me přiučit,chtěl bych samozřejme pogratulovat i sám sobě že jsem tento rok přežil ve zdraví(což je to hlavni) a teším se s vámi na dalši rok který jak všichni doufáme bude lepší(horší,záchvat smíchu).chtěl bych vam tímto popřat mnoho zdraví(hlavně ty játra) štestí(nejaká slečna by bodla) peněz(nemusím být zrovna procházka,ale nejakej papouch navíc by se hodil) a ať se vám splní vše po čem toužíte.

Post Scriptum-Veselé Vánoce a Šťastný nový rok napsal/a: Luca_17 21:14 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář