23.Říjen 2007

        No tak na začátek, dneska nevím vůbec o čem psát, teda abych pravdu řekla, ne že bych někdy věděla, vždycky si musím vymyslet, co napíšu, a ne že to je nějak lehký!

        Ale i ták, něco vymyslet musím. dneska jsem zažila totální šok, když si můj kluk dal tlačenku! Já vím nejsem asi normální, ale pak už jsme mu nechtěla ani dát pusu. já vím, te´d si určitě řeknete ,,ta je ale blbá, vždyť je to jenom maso!'' Já vím, že to je ,,jenom'' maso, ale připadne mi líto trochu těch zvířat. Chudáčci, je mě jich líto, já totiž vůbec netuším, co se do těch tlačenek dává! a pak když mi začal básnit o zvířecích orgánech, jak jsou výborné- no prostě úplně se mi obrátil žaludek! Ale fakt! já bych porstě srdce nebo ledviny ze zvířete sníst nedokázala! když si představíte, že to zvíře žilo díky těm orgánům, a teď je z prominutím někdo sežere? co takovej prasečí mozeček?! prase tím myslelo a najednou přijde nějakej řezník a bum a pojídá mu mrtvé myšlenky! Já z toho prostě pojdu!

        Já se pak svého kluka teda zeptala, jak by mu bylo, kdybych byla někdy v pralese, uensli by mě domorodci a sežrali mě. A víte, co mi řekl???? Že po tom, co jsem mu řekla by říkal ,,juchů''. Bídník jeden, jako takže až mi někdo bude po jídat mrtvé myšlenky, on bude křičet ,,juchů''. DOBRÁ!Tak jo! Jak chceš kocoure! prostest! Když chceš?! TAK JO!!! Myslím, že začnu odbojem pro práva zvířat!

Vložil: Luccusenka ¤


Komentáře (2):
  • 05.11.2007 16:19:12, Luccusenka

    TO ŽE ZVÍŘATA TÍM DÁCHALA, MYSLELA, TRÁVILA,...!!! asi má na to každej názor, ale já byhc prostě orgány jíst nemohla!

  • 25.10.2007 21:05:27, zubr.team

    co je blbyho na tlacence a jatyrkach? me upa hafo chutnaj