14.Červenec 2008

Mnooo...tak na takový já nikdy mít nebudu a pokud jo nebudu dávat peníze jenom do hader! Podle mě je kabelka za 40 000 pěkná blbost, i přesto že je krásnější než její nositelka! Já chápu, že když má někdo tolik love jako Paris Hilton, tak si to může dovolit, ale my normální lidi tohle štěstí nemáme. Přesto sem vložím některý obrázky světových návrhářů jen tak pro ozdobu.

306

šaty D&G, jenom nechápu, proč jsou modelky tak vychrtlý! ta kočka má tak nádhernej obličej, ale o hodně hezší by byl kdyby přestala držet hladovku!

41

šaty krásný, ale ta holčena vypadá jako by měla velke hlad!jen tak mimochodně ten modýlek je od donny karan.

1

nádherný botky Taky od DKNA

2

DKNA, yellow je krásná barva takže další plus!!!

1

DK, je krásná k tomu biggest bag teď frčí!

1

DK, by mě zajímalo, kolik tak asi může stát...

5454

hodinky ed hardy-zajímavý, dneska jsem tu značku uslyšela poprvý...ale pěkný, fakt! Jo ještě jsem s ekoukala a maj luxusní kraťásky....jo a taky si musím poznamenat, že jsou nádherný šaty od elie saab, abych si to jméno pamatovala...:-)

1548

emilio pucci, ty šaty jsou zajímavý...

155

botky od emilia pucciho...

145kabelka od emilia pucciho:-)...

45

botky od fendi:-*

653

christian dior, jedna z mála kabelek od něj, která mě kdy zaujala...

8484

tenhleten obrázek mě fakt zaujal. Je to pohodlná a kouzelná kombinace. od lacoste...Ale od lacoste jsou hezké aj kabelky...

25

Louis Vuitton, jinak s emi od něj kabelky moc nelíbí, na všech je totiž stejnej monogram a to pak ztrácí originalitu, když je každá kabelka stejná, jenom v jiný barvě a tvaru...

33025

Marc Jacobs

Jsem už unavená ze vsí tý mody tak jdu na chvilku pryč pápá

Vložil: Luccusenka ¤