06.Leden 2008,19:07

Každá žena má tendenci o sebe pečovat, líčí se, stará se o své vlasy, chodí dobře oblékaná......ale na co ženy nejvíce dbají?? Na svou váhu a na to, jak vypadají. Téměř každá žena o sobě tvrdí, jak je tlustá a jak se jí nelíbí její postava, na což jí kamarádky oponují a tvrdí, jak je hubená atd.... ale zase na druhou stranu ony tvrdí, jak jsou tlusté ony, že by potřebovaly shodit. Jsou dva druhy žen, za prvé, jsou to ty, které si skutečně myslí, že tlusté jsou, jsou to typy, které mají nižší sebevědomí a více se sebekritizují. Za druhé to jsou ženy, které si to o sobě nemyslí, jen si potřebují od okolí potvrdit, že opravdu vypadají dobře.

Ale proč vlastně ženy tolik dbají o své tělo? Především kvůli mužům. Každá žena chce být pro svého partnera stále přitažlivá, aby neměl důvod ji utéct za jinou. A co teprve ženy, které stálého partnera nemají?? Ty se mnohdy snaží 2x tolik, aby nějakého pořádného kořena nalákaly.

Ale vezměme si, nedávno jsem se s jednou známou bavila, trochu jsme zdrbly chlapi, protože v případě, kdy oplácanější žena zhubne, mnohdy si toho muž ani nevšimne a pokud by si toho náhodou všiml, nic neřekne. Ale běda, když štíhlá žena přibere, tak to už ví skro celá jeho i její rodina!!! Ach ti muži!!! Proto se my ženy doma mučíme na rotopedech a při jiných cvičeních, omezujeme jídlo a to jen proto, abychom byly stále krásné a atraktivní pro muže. Jen radím, omezování jídla opravdu s mírou, musím sama uznat, že ten psychický nátlak na ženy ohledně jejich váhy není způsobený pouze muži, ale podle mého názoru se čím dál více objevují reklamy se slovy ZHUBNĚTE, pořád HUBNOUT ..... nejde jen o TV reklamy, ale jde i o reklamy v novinách, časopisech - třeba články typu - jak zhubnout 20 za měsíc, někdy jsou cifry i větší..... je to prostě hrůza. Lidé by nás měli brát takové jaké jsme, vždy se najde někdo, kdo nás bude milovat i s menším nebo větším bříškem. Proto všeho s mírou!!

Tohle je sice noční můra snad všech štíhlých dívek,

 

7Ale zamyslete se nad sebou, chcete dopadnout takto?? Vždyť to ani hezké není, tady jde už o život!!

 

1

 

 

 

Nedávno mi jeden známý řekl: " Na vzhledu přeci nezáleží." Je tomu opravdu tak? Ne, není. Kdybych před něj postavila dvě ženy, téhož vystupování, charakteru, jedna z nich by nebyla zrovna krasavice, po jaké si myslíte, že šel?? No samozřejmě po té hezké a atraktivní. Je to prostě dáno už od přírody, k tomu, abychom se sblížili s někým, musí nás k tomu druhému něco táhnout, musí tam být fyzická přitažlivost, to je první faktor, dle kterého se rozhodujeme a to si sahněte do svědomí všichni, je to prostě TAK. Takže nějaké tvrzení, že na vzhledu nezáleží je podle mě blbost, ale nic se nemá přehánět, každý by měl vypadat tak, na co se cítí, zbytečně se nemučit a nepřepínat.....

I boubelky mají své kouzlo, pokud se nejedná o silnou obezitu

 
vložil: Lucinka.dk
Permalink ¤


0 Komentáře: