°-NiSa oPeN-°

tHaK Po dLouHé DoBě sEm Se oDHodLaLa sEm ZaS NěCo NapsAt..  .. aNo NiSa oPeN 2008 Toť TéMa MéHo cZLánKu..MaGicKeJ VíKeNd ..jaK Já tO TaM zBožŇuJu... ..JaKo CeStA úNAvNá Moc...mNo TO Je prAvDa..aLe JaKo TaM To StáLo Za To.. ..jaKo sMe PřiJeLi Na DoBiášoVku a JaKO..heJ SeMViděLa DOmCzu..uPe NeJvíC KráSNýHo cHLapEczKa z X3M.. ..mNo a JaKo SMe  Se ROzCviCzoVaLi a oN zAMnOu PřiSHeL SLeIDy..  zz.. X3Mu.. uplně On Je TaK sWeEtY ..LoLeC.. jaKo ZáPaS ByL v NaSHí RežiI..tO Se pOPříT NeDá....BoHužeL  ProHrA 4:3 NáS SložiLa.. ..DobRý Po ZápAsE sMe DOsTaLi ZjeBáNo mnO a JeLi sMe Na A3.. JaKo HaLa BíLýCh TyGrů.. ..uPe mOC.. mNo JaKo TeN ZáPaS..sMe ProHráVaLi 2:0 ..NutNo PodOtKnOuTi,žE SeM NeHráLa.. ..jaKo PaK SeM NeStříDaLa a VedLi sMe 3:2 .. NaKoNeC sEM VyStříDaLa DyK a OnI Asi 10VtEřiN PřEd KonCeM sRoVNaLi Na  3:3..aE tO Mi NěJaK NEVaDiLo..aLe vaDiLo Mi,žE sMe HráLi ProTi PrAžáKůM a ROzHodCzí ByLi taKy PrAžáCi a žE NáM RozHoDczí ZkRátILi HrAcí DOBu oMiNuTu,Ve KtErý sHeL CIKi SáM Na BRáNu ..ByCH TohO ROzHoDcZíHo sKOPaLa ..mNo JaKo PaK sMe JeLi Na uByTovNu...JaKo VedLe NáS ByDleLi kLuCi z UsK..

..jaKo uPe MoC kLuCí TaM.. .. nU Což..sPáT sMe SHLi Asi Ve dVě HodINy,No SpáT.. Já a sMoLKa.. VšichNi OsTaTní už SPaLi. ..aLe tA NoC StáLa Za To..
NO JaKo v NeDěLi sE Mi uBeC NeChtěLo VstáVaT.. ..sMe ShLi JaKo Na SníDaNi a TaM sMe uPe MoC KotLiLi.. ...TeDa sPíSh PeKáCzeK..   jaKo wON uPe TaKoVý DržKy JeJ.. ..mNo PaK sMe JeLi AuTeM PoD JeShtěD a LaNovKou NaHoRu..
JaKo Na JeShtěDu sMe Se DocELa DLouHo ZdRžeLi..SmE sE s LaNdiCzeM PáRkráT BlejSkLi.. mNo Jo.ThaKy My MáME FotKu z KažDýHo MíSta KdE SMe ByLi..JaKo VypAdáMe oBa FaKt MoC bLbě aLe PaMáTka Je PaMátKa.. mnO a JAkO PaK sMe sHLi dOLu..žHe?! .. jaKo ByLo tO faKt KotLiSko..JaKo Po CeStě..
ByLa FaKt JaKo MoC PrDeL.. ..hLaVně sTěMa SHisHkAma..  MáLo HaLuZ.. ..jaKo mNo..sMe ShLi.. mnO a JaKo taM ByLa PoLoRozPaDLá BoBoVá DráHa z JeSHtěDu..dYK a JaK Do Ní kLuCi LeZLi.. JaKo PreJ.. PaNe TrEnérE.. MůžEme JíT DovNiTř?? JaK dOvNiTř.. mnO JaKo SedNoouT Si Tam.. AJaKo KaMsi taM ChceSh SeDNouT,když TaM NeNi dNo.. ?!  MáLo CzoCzky.. .. mNo JaKo sMe dosHLi K aUtuM a JeLi sMe DoMu a PaK PěšKY MeKáCze..dYK.. ..jaJ..tAM ByLa PrDel.. uPe NeHoRáZná..sMe Si KažDeJ MoohLi VyBrAt NěJaKý MeNu.. ..tAk sMe Si JaKo NaKouPiLi Ne.. a PaK sMe sHLi Na AUtOBusOvý NáDro,aBySmE NEMuSeLi PěšKoBuSeM NA UbyTovNu.. ..mNo JaKo tHaK sMe TaM SeDěLi a LaNdiCz PrEJ.. PojďTe.. BuDeM žeBrAt,,TřeBa NěCo vYDěLáMe.. ..PrEj BuDeM děLaT,žE uMíRáMe HLaDy... VIz FOtO.. (JaK Se uMíRá hLaDy)
.. Já z tOhO cHcíPaM....ProSTě TO NeShLo.. .PrEj BuDeM JaKo LežEt Na sobBě a žeBrAt..
PreJ..to BuDeM DěSný soCáCi s TriCzkaMa AdiDas..
jsOu StEjní  bLázNi JaKo Já..ProTo JsOu To NeJLePsHí kLuci v týMu.. ..jaKo aLe PřeS tO VsHeChNo NeMůžu ZapoMeNoUt Na CIkiHo SpáNeK...
loL..tohLe Je i Na Mě MoC.. ..jaKo mNo sMe JeLi Na záPaS.. ProTi sSk.. FuTuRe.. ..NehoRázNě DoBreJ souPeř..aLe KoKoTi Jak cIp ..NaVíC  NáS Opět písKaLi prAžáCi.. .hM JaKo .. NorMáL žE Jo.. sMe vEdLi 1:0 a pak 2:1.. MnO a NaKoNeC sMe ProHráLi 4:2.. ..jaKo PžE sEM ShLa SeDNouT Na Dvě MiNuTy... ..jaKo ..pžE Mi daL KRoScZeK,tAk sEM ho PosLaLa Do PrdELe.. ..nEva  Ne.. ?! mNo JaKo..tHaK sMe ProHráLi a MěLi sMe HráT ZáPaS  proTi BA.. BlacK aNgEls.. .. Já sE Na TeN záPaS tAk TěShiLa.. JuJ..a voNi tI KoKoTi NePřiJeLi.. ..tAkžE SMe vYhráLi KoNtuMaCzně aJeLiKož sMe NepoStouPiLi Ze sKuPiNy.. ThaK PůLkA  TýMu JeLa doMu.. hLaVNě PeKáCzeK..
MoJe uPlně MeGáLně Moc vElký mALý zLaTo...  JaKo MoC.. uPe Mi HO ByLo LíTo..  
JaKo tHaK oDJeLi a TrEnEr.. SmoLáK,MaLík,MicHaL a WiLli ShLi HráT BaNG..  a Já sHLa s  MicHaLeM VeN..tAm JaKo HráLi fOtBaL KluCi z KaRloVýCh vArů....tHaK JaKo sEM Se shLa PoDívat Ne.. aJaKo TaM ByL NorMáLně KubíCZeK.. ..oN.. MuJ BoYfRIeNd.. LásKa MoJe MaLá. ...z KaRLoVýCh VaRů..  I Love him... ..JaKo SeM TaM sPoZorOvaLa JedNoHO kLuKa,žE SE Na Mně FuRt DíVá.. .seM MoC nEcháPaLa,aLe ByL dOcELa HezKeJ..tHaK sEM Se DívaLa taKy.. ..mNo JaKo.. NaKoNeC SeM ZjiStiLa,žE SeJMeNuJe LuKáSh.. ByL sOLidNě PěKneJ..vLastNě ByL HodNě PěKnej.. ..jeNomžE JaKo NeByL sCHoPnEJ ANi PozDrAviT,NeBo přiJíT Na PoKeC.. ..COž Je SRaBáRNa.. .. mNo tHaK sMe JaKo shLi a MohLo BeJt půL JEdENáCtý,KdYž SmE sE sE sLávIsTaMa ZacZli POLejVaT.. TeDa My.. Já a MicHaL..
PěKneJ KáJíCzeK Ze sLáViE Co:..?! ..jaKo FaKt KuNdíK.. a JeHo PozdRaV: čAu Viď.. Mně uPe DoSTáVá.. ..
jaKo LiBy..toHLe Je MoC VeLkeJ Kundík..uPlně MoC toho KluKa žeru.. ..oN Je uPe KrásNej.. a Já sEM PrEJ MaDrAczKa.. ..oN jE  ProsTě sWeEty.. sEm s NiM MěLa sRaz v PůL DruHý ráNo.. ..bYlo tO GuTe.. ..jaKo mnO FajN..tHaKžE JedNou VěTOu poPsAt LeTOshNí Nisu..?! ... LeTOsHní NisA byLa Ze VsHeCh MeJcH ProžitEjCH uPlně NeJLepSHí.. !1190!..ProsTě To ByLo BruTáLní.... LiDI,KtEří s NáMa ByLi Vědí,JaKý TO jE sUPEr.. a LidI,ktEří NeByLi.. MuSí tIsHe ZáVidět,Co My s týMeM MáMe Za ZážiTKy.. miLuJu SvůJ TýM .. !615!!682!!615!!682!!615!!682!!615! i Love tHeY... !1091!