°-oLyMpIáDa-°

tHaQ JaKo.. LePcZí TýMeCzeK JaK s KLuKaMa.. ..tY hoLkY.. sE KtEReJmA SeM Se ZúCzaStniLa... I.oLyMpiáDy ÚsTecKéHo KrAjE.. kDe sMe HráLy fLorBaL.. JsoU uPe BeStoVNí ..NorMáLně .. TohLe Je  TeAM uPe NeJvíC.. JaKo NejPrV To VyPadaLo,žHe JaKo Se NeBuDu MíT s KyM BaVIT,pžE sEm TaM PrAKtiCKy NiKohO NezNaLa ..aE JaKo PoMaLu sEM tAm PoZnaLa Ty NeJLePcZí  HoLcZiCzinY PoD sLuNcEm

..oUpE JaKo TyHLe dVě KrásKy.. aE NejVíC Ta v ToM BíLyM.. JaKhO .. oNy dvě ToMu ProStě DODaLy GráDy ..JeSHtě TaM aE CHyBí MaLá LeNicZkA.. JaKhO..bLoNdýNa.. LoLeC... ..tEď.. JaKo sMe PřiJeLy Na NásTuP a TaM ByLy uKázKy KaRaTe a My ChtěLy ViDěT,taK sMe Si CztYři sTOuPlY Na NěJaKou žELeZNoU TyCz.. JaKo NaPaDLo NáS,žE BysMe Na Ní ZaCzlY sKáKaT.. ..cOž ByLa CHyBa.. Ta TyCz Se ProLoMiLa.. a My DoPaDly PříMo Na TU TyCz.. No VíTe CziM.. .. JaKO KLuCi VeDLe SaMoZřeJmě VýtLeM.. a 1.hLáShkA dNe.. Vy BuĎtE RáDi..žE NeMáTe KoULe ..to byL KoteL.. ..mNo PaK JaKo Na HaLu.. oUpE NeJLePczí To TaM ByLo.. JaKO pRvNí ZáPaS s MoStEM ...mNo JaKo seM DaLa Na ZacZáTku GoLa oD půLkY a VeDly sMe 1:0.. mNo aE JaKO pAk žHe Jo..sEM shLa VyStříDaT i KaCzkA shLa a NasTOuPiLa DruHá oBraNa,ktErá Za sEBoU PusTIla hNeD DvA GoLy..uPe.. KeKesH.. ..mNo Co,ProHráLy sMe 2:1 NedAlo sE NiC DěLaT ..tHaQ.. JaKO PaK voLno a KoteL Na LaVicZcE.. .

.JaKO Já PiJu a TrEnéR Mi zMáczkL fLaShKu.. LoFaS.. ... SeM Ho pAk TaKy zLiLa.. ..oPěT PřiSheL ZáPaS.. a tO s KarLovEjMa VaRaMa.. aCzkoLiV JiCH ByLo HodNě MáLo..tHaQ.. To ByLy hoLky Co HrAJou fLorbaL ZáVoDně VsHeCHny,tAkžE vLasTně sMe sE aNi NěJaK NeCzApaLy.. prvNí PoLoCzaS 0:0 ... mNo aE PřisHeL DruHeJ a DaLa seM Na ZaczátKu ZaS GoLa.. mNo JaKo KriStýnKa PřiDaLa DaLsHí a VedLy smE 2:0 .. BoHužEL.. oPěT StáHnuTá oBraNa.. ZaS ProPustiLa dVa GoLy a JeLiKož ELisHkA  KruPnoVá z VaRů Je SoLiDNí gOLfiStkA.. DaLa NáM taM GoLfáKeM DaLsHí dVa goLy a S PrOhroU 4:2 už sMe NiC NeDovEdLy uDěLaT..aLe JaKo tO uBeC NeVa..ZáPAs tO ByL sQeLeJ..PotOm JaKo ZáPaS ProTi UsTí.. Což ByLo FaKt JaKo HusTý.. ..sMe sTříLeLy JaK PaKa..

aE JaKo PoZoR Na NáS.. SmE FLorBaLisTKy s VeLkYm F.. ..ProsTě HaLuZ.. JaKo v toMhLe ZáPaSe sHLo vLasTně o MedAilE.. JeLiKož sMe dOsTaLi v PrvNíM poLoCzaSe gOlA.. už sMe aNi NedOufaLy.. žE BysMe Ty MeDaILe MohLy MíT.. ..aE JaKo oPěT Já a MuJ RaKeToVeJ sPriNt a Tři MiNuTy PřeD KonCeM sEM sRovNaLa Na 1:1..FaKt HuKoT ..hoLky Po Mně sKáKaLy JaK oPiCe... aE byL To KrásNeJ PocIt .. mNo..JaKo aE JeLiKož UsTí MěLo 4 BoDy a My jEn JedEN a JesHtě ZáPas k DobRu..PoTřeboVaLy sMe,aBy UsTí ProHráLo s KarLovEjmA VaRaMa..TakžE sMe JaKo SpRáVNý TeAm.. FaNdiLy cELkoVě VaRůM.. aLe JeLiKož VaRy doStaLy hneD Na úVoD GoLa..dOcELa NáM ZaTrNuLo ... paK sMe ZaczlY řVáT JeSHtě VíC a varY JiM taM NaSázELy 6GoLů.. ...usTí DaLo Jeshtě Sice GoL,aLe výSleDeK 6:2 ByL Pro NáS DosT PřízNivEj..aLe... PoTřeBovaLy sMe VyHráT NaD DěCzínEM  ZdáLo Se tO JaKo sNadNý cíL..aLe JaK ByLo ViDět.. MuseLy sMe Do toHo DáT uPlně VsHecHno,aByCHoM MěLy MedAILe a UsTí Ne! ,..JeLiKOž UsTí PotřeBovALo,aBysMe ProHráLy.. HuLáKaLy Na DěCzíN VsHecHno MOžNý.. .. JeLiKož sEM aLe HráLa Já.. .a MoJe MiLoVaNá SaLmiNgovSká sTřeLka.. dAly sMe spoLu KrásNý dVa GoLy a POJiStiLy sMe CeLýMu NaSHeMu týMu BroNzoVOu a UsTí BraMboRovOu MeDaiLy. ..ByLy sMe StrAsHně NaDsHeNý..ByL To KrásNeJ poCit.. KdYž víSh,žE DíKy Tvý úCzasTi ..vLasTně VyHráL cELeJ TýM .. NeKoNecZná RaDoSt NáS PohLtiLa.. ..bYLo to KrásNý

RaDosT TrVaLa VěCzně.. ByLo To sQeLý..ProStě ZážHiTeK nA CeLeJ žiVoT FaKt KráSa.. s TimhLe TýMeM..tO BuDe JedNou KrásNý No JaQo PaK sMe sHLy Na uKonczeNí oLymPiáDy.. JaKo FucKt KoTeL.. ..JaQo.. s LeNiczKou sMe uPe TrApCziLy a JaQo uBeC.. My TaM TaNcoVaLy JaK DeLonKY..

JaKo fucKt.. NáS NeřEsHte..rAdoSt Z BroNzU JeSHtě NepřEshLa.. ..aE JaKo.. pAk PřiSHLo přEdáVáNí PoHáRů.. Za oKreSy.. ..JaKo sKonCziLy sMe siCe PáTý JaKo oKreS,aLe i taK..Ta RaDoSt z PřeBíRáNí.. a CeLkoVě..

pRosTě ZuPa.. JaKo PotOm OPěT FOcENíczKo s MiLowAnyM TýMeCzKeM..

ProsTě TeN DeN NeMěL CHyBu..KrásKy.. ByLo To uPe MoC SupEr.. DíKy zA VsHecHnO.. Za Ty ZážItKy.. a JaKo hLásHKu .. : TaK si Jí rOzTáHni (MyShLeNo KšiLtoVKu  ) ..tAk To neMěLo cHybu..cEleJ AutObUS VýtLeM ..díKy i Za TeN DeN BeSt.. a TaKy Za MeDaiLe jsOu suPer.. hoLky.. DíKy.. ..ProStě fLorBaL 4eVeR:. ..NejVíc KrásKy..