♥°kVaTrO°♥

uNo..DoS..TrEs.. QuAtRo.. ..eJ..aSi NěJaK THaK To dNeSQa VyPaDaLo JaKo u NáS Vo těLoCviK.. ..hJaKo tHo ByL uPe BruTus.. tHaKoVeJch HaLuZáKů cO My ZaS pRoVáDěLy.. ..JaKo nHé žHe BySme NeByLy uPe MoTs JeBCi SaMy Vo SoBě ..aE ProStě tHo Co My ProVáděLy dNesQa.. ...KdyBy NáS NěKdO NeZnaL.tHaK NoRmáLně Si MysLí..žHe sMe z CzíShkoViC.. ..hJaKo Wo AjiNu PreJ..tHaQ ..tHeď VyMySLíTe NěJaKoU ÓdU Na sHKoLu.. ..tHaQ JaKo PsáT oSlaVNoU BáSnicZkU na sHKoLu a JEsHtě K tOMu v aNgLiCztiNě.. ..HeGeSh MoC.. ..tHaQ.. JaKo.. sMe Se Na To s HeLcZoU a LuSsS VyfLákLy a JaKo HeLcZa NáM TaM PsaLa VieTnaMsKy.. ..LoL To ByLo JaKo MoTs  Hustý dYk.. .. JaKo.. SeGrA.. oNa uPe MoC HaLdí..

 Ta uProsTřEd.. Je He11Cza.. uPe MoTsíK MoJe KrásKa.. .. JeJ..PreJ UveĎ NěJaKeJ příKLaD VěTy ..PřeLožíMe To Do VieTNaMshTiNy... ThaK Jo... MáMa Mi kOuPiLa NoVý aUtO.. .. NeBo.. sLePiCe LíTá.. .. LoLeCzeK..
..hJaQo.. ByLo To MoTs GuTe.. ... fAKt.. aE NaKoNeC sMe Tu ÓdU NaPsaLy.. ByLo To NěCO tAKoVýHo.. : sChOoL iS My HonEY,TheRe´s a LoT oF FuNnY... ScHoOL iS My LiFe,I MeT tHeRe My WiFe ..We Don´T HaVe To SmOKe.. THeR´s oDe iS JoKe.. ..fAKt BruTus:.. ..ProStě MaGOrKy MoC..
MnO a JaKo PaK o Dvě VolNý HoDinY TěLoCviKu... Tho ByLo FucKt NěCo.. ..JaKo.. My HeJ..sMe Se MoDliLy k ALáHoVi.. LoL.. mY sMe TaM uPe JaK JebKy.. ..a JaKo NeJvíC TaDy KristýNa VypaDá uPe MaLá..PřiToM Je voBří JaG HaGriD.. oUpE WonA Je JaG NaShe MáMa.. LoL.. ..aE FucKt JaKo GuTenZiE GirLovKa.. .. ByLa prDeL JaKo uPe HaLuz.. My z ToHo Se sTaLy uPe NěJaKý PoStížáCký.. ..HoLsHishKy.. tHaQ JaKo Za dNeSHeK mMoTs tHeNx... ..cMuK VáS.. MiLuJu VáS.. MoTs..DíKy Za dNeSheK.. DouFáM,žE THo TaKoVý BuDe,i KdYž PřiJde EliShKa a VerCza.. ..HjaQo ByL FaKt KoTeL.. ..JaKo jsMe DrSSný HoPerKy HaDr..tHaKžE JaKo..RaDšI Si Na NáS DeJtE PoZOR.. .... Jo a Na VsHeCHny ,kDo MaJí Něco ProTi NáM.. Mně.. MejM KráSKám.. NaShiM fOtKáM.. ProStě NěCzeMu KOLeM NáS.. Je Mířená TaTo FOtOgRaFiE -->>FuCKing Lidi,Co NáS ..a NaShe BLázNiVý NáPaDy oDsuZuJí,aNiž By NáS ZnaLy.. VsHeM OsTaTNíM PeACe KáMoshKy 4eVer... .. MiLuJu VáS FrNdY MoJe..