°LoS DiLiNoS xD°

 mNo TaK JaKo JeDeN z ObYczeJnýCh dní.. ZaS PáTeK.. NuDa Ve sHKoLe.. MnO taK JaKo SeM dOmLuViLa s KráSkou,žE VezMu BaRusHkU a PřiJdU z Ní.. .. To aLe Sme JeShtě NeVěDěLy Co Se buDe DíT.. ..mNo JaKo taK NorMoSh.. uPe VyPraHLý sMe s LuSsS a BaRusHKou DoShLy Do sULáKu.. tA ChuDinKa ByLa uPe uPe MoC Na SUcHu.. Ta MěLa žíZeŇ FaKt MoC VeLkOu .. .. mNo TaK JaKo My DoshLy k LusSs a PrEj.. hELe PuJdEm k RyBníKu.. PreJ TaK Jo.. ..tY VOLe TaM sAmý KwAk KwAK ..  ProStě TaM bYLo uPe MoC žAb ..  mNo a Já sHLa s BáRou ProsTě K Tý VoDě Ne,aby SE NaPiLa.. mNo JeNoMže TaM VysKoCziLa žáBa .. TwE mnO a Já Se LekLa,žE sEM taM MáLeM sPaDLa ... ProStě HaLuz.. . .. mNo a JaKo PaK HeJ sMe Se ShLy PoDíVaT Ke KravíNu.. mNo To JaKo ByL FaKt BruTuS.. PreJ Ty vOLe TaM Je NěJaKeJ BeJK.. A VoshuKáVá Tu KráVu.. .. To ByL KoTeL.. PrEJ Bu Bu bu Bu buu  .. No LiDi To sLySheT tAk cHcíPnEtE.. ProsTě OnA To Ta KráVa PrOžíVaLa JaK CzLoVěK  Ne ProStě TaKoVý SocIáLní ZvířAtA.. ..bUe AE ByL TaM sMrad JaKo,žE TO By JedEn PosHeL  .. aLe JaKo PrdEL MnO..

tHaK sMe JaKO ObEshLy CeLeJ TeN rYbNíK.. mNo a JaKo,žE BáRa Se PuJdE NaPíT z RyBNíKa.. bUE .. mNo a VzNikLa z tHoTo TaKoVá uPe MentáLní fotKa KdE MaM VysTrčENoU PRdEl JaK FeRdA MrAvENeC a BáRa TAM Má Pro JisToTu Vidět JeNoM Tu PrDeL

uPlně MeGa VypAtLaNá FotKa.. . Ne asi.. MnO TAK sMe ShLy JaKo DáL.. mNo Ne a JaKo TaM ByL CzeRneJ SuD.. Ty voLe..mNo a Já řiKam,tWe To ProStě VoBejdEm a deM  .. Ne a JaKo oNa Se ZasTaViLa BáRa.. tWe ZaKouKaLa Se Na TeN SuD a NaJeDNoU JaKo ZačLa utíKaT a PosKaKoVat.. Já Se zuPlně LeKLa,co ZaSe ViděLa a oNa Se NoRMáL LekLa JaKo tOhO Sudu .. ProsTě TakoVeJ aLe CzeRneJ .. Ty VoLe já Se MuSeLa SMát ,.. mNo taK sMe JaKo DosHLy K LusSsiNcE a tY vOLe,že Na SEBe PrEJ BuDeM StříKaT HadIcí.. No to ByL uPlně NeJvíC VyPadLaNeJ NáPad.. ProsTě Já pReJ.. hELe Já Tě PosTříKaM.. TaK PoJď.. a JaKo sHKubLa SeM za To,Co sTříKá a oNo TO vYPadLo.. ..JaKoo WoNo TO fAkt NeSHLo NaSaDiT.. aE PodařiLo Se TO.. Po PrAní Se s TiM .. Mno aLe JaKo VyPaDáVaLo To FurT..

PrEJ NeBoJ Já Na tEbE NeBuDu sTříKaT.. PaMaTuJeš?? ..JaKo Prostě NeJvíC HusTeJ DeN.. s BáRou Sme ShLy DoMu ProMáCzeNý Na Kost..aLe ByLa sRaNda a AsPoň NáM NeByLo vedRo tHaK JaKo BesT DaY s KráSKoU  ProStě Tě MiLuJu KrásKo ..  .. mNo JaKo seM OdCházEla a řiKam..buééé .. Já NeUvIdIm MíShu.. ..a JaKo Du mNo  a NaJeDnoU .. MíSHaN ..ty VoLe SheL ProTi mNě.. a ViděL Mně.. JaK Ze Mě KaPe.. NeBo Já NwM ProCz.. aE JaKo NaBrAL JiNeJ sMěR .. .. ChuDáK  mNo aLe Je proStě sWeEty..

twe kotě mě dostává ta naše společná fotka ze zimy jak máme ty bundy a přitom to máš v článku kde píšeš že sme chcípaly vedrem=D já ani nwm proč ae nempžu z toho=D

Přidej komentář