SeBeVrAžDa..?!

ZaMySLeTe Se PrOsíM a BuĎtE K SoBě ZcELa UPříMní.. MySleLi JsTe Už NěKdY Na SeBeVrAžDu?!

Vě VěTShiNě PříPaDů Je JaSNé,žE oDPoVěď BuDe KLaDná,aLe .. Proč?! Má vLaStně sMySL Se ZaBíJet?! K cZeMu Si TiM PoMůžEtE?!

DůVodů,PrOCZ MlAdé DíVKy MySLí Na SeBeVrAžDu Je MnoHo... ROzChoD,ShKoLa,háDky s ROdiCzi.. Ale,Má oPraVdu SMySL řEsHit To taKtO?! UvěDOMtE SI,žE žIVoT JaKo tAKový žiJeTe JeN JeDNou.. UvěDoMtE Si ToTtO MysLíTe Si,žE JsTe BëZcENNí,žE Vás NiKdo NeMá RáD ,žE Tu NiKoMu NebuDeTe cHybět a KažDýMu jsTE LHoStEjNí.. ?! To VshAK NeNí PrAvDa.. MožNá Na VáS RoDiCze ObCZaS ZařVoU,ALe oNi To vLastNě MySLí V TOM doBréM sMySLu Pro Vás. PoDíVeJtE Se Na TO,Z PoHLeDu RoDICZe,KdYbySte ZaKřicZeLi Na sVé DěCko,KvůLu špAtNé ZnáMCe a OnO SHLo SKoCZiT z MoStu,NeByLi BySTe PaK SMuTní,neBrEčELi BySte a NEVyčíTaLi BySte SI to?! To SaMé Si MysLí PoTé ROdIcZ MrTvéH DíTěTe.. JeSHtě NěCo,uVědomTe SI,žE SvOu smrTíí,UBLížHíTe VíCe LiDem,Než KdYž žiJeTe.. BeRtE v PotaZ Také To,žE KdYž TO jeDNou UděLáTe Už NeLzE NiC VráTit.. Z VLastNí ZkuSHeNoSti zNám tAKový PříPaD..

--->> MíVaLa SeM KaMaRáDKu,NiKoLa Se JmENoVaLa.. ByLa StrAsHně ZaMiLovANá Do KluKa Se KtErýM CHodILa Asi Dva MěSíce,ByLi SPoLu KažDý DeN,Já Jí VsHaK řiKaLa,žE tEn KLuK Je VážNě BlBej.. JeNoMže NiKoLa ToMu NeVěřILa,JeLiKož Ho DěsNě MiLovaLa.. PozDěJi sE KvůLi NěMu PoHáDaLa i s RoDiCzi,ProtOžE JiM řEklA žE Se s NiM VySpaLa.. ByLa To BlBoSt. !! OnA uTeKla z BaRáKu a sHLa k TomU kLuKoVi,JeNomžE Ho VIděla JaK se u NiCh PřEd BaRáKeM LíBá s JiNou HolKou.. NiKoLa z TOhO ByLa NěSHťAsTNá.. JeDNaK ProTOžE Mu NaLetěLa a JeDNak ProTOže sE kVůLi NěMu POháDaLa s RodIcZi.. ChtěLa Se VrátIt DOmů,aLe ROdICze SE s Ní NeHoDlaLi BaViT.. NeChaLi ji tAM ByDLet,aLE děLaLi,.jAKo Když taM NeNí.. Je to SMuTný PříBěH,kteRý NakOnEc KoNcZí SmrTí 16-Ti LeTé NiKoLy Se KtERou JseM StRávILa MnoHO KRáSNýcH cHviL.. VsHeM NáM cHyBí a JsEM Si JiStá,žE kdYby MoHLa VráTit CZaS,TaK si s NíM niKdY NiC NeZaCZnE