sHkODoLiBoSt CzLověKa...

DNeS,Když JsEM ShLa NaKouPiT, JsEM ShLa PřEd NěJaKýma DěCKaMa (aSi KOLeM DeSeTi LeT) No ZNáTe To,tAKová Ta DěTská LéTa... No NezáLežHí Na VěKu,aLe Na tOm Co POvíDaLi..... jeDEn PoVíDá ToMu DruHéMu.. (NutNo PodOtKNOuTi,žE ByLi AsI dOsT BoHaTí,ProTOžE MěLi Na sObě OBLeCzeNí TyPu NiKe,AdiDas a PuMa!) .. PoDívEj Se TáMhLe doLu Na Tu hOlKu,ViDíSH Co Má Za HaDrY? JaK z KonTaJnEru... (TeRCzeM poSMěchu ByLa MaLicZká VyZábLá DívCziNa v KvěToVaNýCh KrAťáSkáCh) .... PřiPaDALo Mi To DocEla uBoHé,KdYž Se PosMíVaLi ToMu DěVčeTi KvůLi JeJíMu ObLeCZEné... PrOtO Mě NaPaDl TeNto CzLáNek..

JisTě To ZNáTe Ze SvéHo OKoLí.. JeDeN Se PiosMíVá DruHéMu,Za JeHo VZhLeD,VáHu, ObLeCzeNí Czi InTeLiGeNci... Je VShaK NaD MíRu JaSné,žE InTeLiGENCe poSMěváCzKa MuSí BýT TakTéž Na BoDu MrAzu..

NeNí To VsHaK To JeDiNé KvůLi CzeMu Se Lidé NaVzáJeM JeDeN DruHému POsMíVaJí.. A ProTo Je TO JeSHtě VětShí UbOhOst,KDyž Se PoSMíVaJí NěKoMu,KvůLi JiZváM,úRaZůM a JiNýM VěCem.. LiDé Za To věTshiNoU NeMoHou... a CzLoVěK,KtErý Se Mu PoSMíVá MuSí MíT VážNě IQ ZloMeNéHo KoSHtěTe (JaK By řEklA LůCa) ... DoCeLa Mě JeJiCH CHoVáNí MrZí I KdYž TřEBa NeMaM s POStižEnOu OsOBou NiC SpoLeCzNého..

-->> JeDeN PříBěH Ze žHivOTa.. JeDNoU JsEm TaKhLe ShLa Po MěStě a ZaMNOu CaPkAla O BerLích v KraŤásCíCh ASi 15-TI LeTá HoLcZiNa,zdáLa Se BýT uPLně FiT,jen Ty BeRle Mi NějAk NeHráLy...PoSaDiLa SeM Se Na NeJbližShí LaVicZKu s TíM,žE BuDu POZoroVat až KoLeM Mě ProJdE.. Při MéM ShtěStí NeBo SMůLe.. NeVíM JaK To NazVat...Se BlonďAtá DívKa PoSaDiLa VeDle Mě.. TaK SeM Se Na Ní PoDíVaLa a PtáM Se,Co MáSh s NoHaMa?! DívKa Se Na Mě ushKlíBla.. ( Asi SI MysLeLa,žE JsEM JeDeN z TěCH PoSměVácZků) PovYtáHLA sI KraŤáSky O KouSeK Výš a Já SpaTřiLa NěCo NeuVěřItELNéHo.. JeJí NoHy VLaStNě NeByLy JeJí,byLy TO ProTéZy.. .. ZePtALa SeM Se Co DěLala a s LíTosTí v HLaSe Asi POZNaLa,žE Se Jí NeCHci poSMíVaT.. PoVíDaLa,žE aUtoNeHoDa.. NeChtěLa SeM Jí NějAk NasHtVat NeBo ROzPlaKaT,tAk SeM sE dáL NePtALa.. ShLy SMe SPoLu KouSeK sEm,KouSeK Tam.. až sMe NaRaZiLi PaRtu KouříCícH.. Dá sE říct.. VoLů... Ta DíVka,ZaTim SeM ZjiStiLa,žE Se JMenuJe KaTKa ..Se ZaTvfářiLa TroShKu NerVóZně a SnažiLa Se POMaLu NaBrat JiNý SMěr.. Já JsEM NeCháPaLa a Ona NeCHtěLa říCt ProCz.. KLuCI Se K NáM PoMaLu PřiBLéžiLi a Já SlySheLa JaK HuLáKaJu NěCo v ToM sMySLu,žE sE tAm TáHne roBoKOp NeBo NěCo tAKovýHo.. byLo Mi Jí DěSNě LíTo.. KáŤa sE poMaLu SveZla K ZeMi a Z OCzí Se Jí řinuLy PrOuDy SLz.. .. NeVěDěLa Sem JaK Jí MaM PoMoCi.. střEliLa SeM Po KlUcíCh PohLeDeM a OtOcziLa Se Ke KaCzcE,KtErá sE ZaTiM TroSHku uKliDNiLa.. ShLa JSeM jí RaDěJi VyProVodIt DoMů.. Druhý DeN JsEM Na Ní CZeKaLa PřEd ShKoLoU aLe onA NiKdE,SHLa JsEM k NiM PřeD BaRák,aLe JeJich AUTo TaM NesTáLo.. PtaLa SeM Se JejiCh SoUsEdů.. Při Mé SMůLe sE KaCzKa i s JeJíMi ROdICZi OdStěHoVaLa NeZNáMo KaM a Já  O Ní NiKdy VíCe NesLySHeLa...  .. dOuFám,žE si NaSHLa MíStO,KdE Jí BuDoU MíT RáDi,TAk JaKo Já ...

JeLiKož  JsEm Na VLaSTNí Kůži PoZnaLa NěKoHO KdO ByL TeRczEm PosMěChu... A dOKoNCe JíM ByLa i Já SAma.. NePřeJi NiKoMu ABy Se Mu NěKdO PoSMíVAL KvůLi JeHo cHyBáM.. ProTOže TeN KdO Se VysMívá a NARáží Na OsTaTní,JeN sNažHí SkrýT JeN CHyBy VLaStNí a uPouTaT Na CHyBy OsTaTníCh...