#°u LusSsInkY°#

UPOZORNĚNÍ PŘEDEM: NEJSME BARBIE A NESNÁŠÍME TEN STYL,JSME JEN STAŠNĚ PRAŠTĚNÝ DEBÍLCI za tohle bych vraždila!

JaKo..THaKžE tEnhLe VeEkeNd sE uPe MoC  PovEdL.. ,..tHaK JaKo NejPrV sMe MuSeLy JíT VyNýSt TříDěNeJ oDPaD....jaKo Ne JeNoM,žE Ty KoNtaJnErY bYLy uPe NaRvANý,TakžE TeN s TiM PaPíreM PoMaLu aNi NeSHeL VoTeVříT,aLe ThaKy JaKo SMe DOStáVaLy PoLyStyReNoVOu kRaBiCi z PaPírOvý..tHaKžE JaKo SoliDní NáHuL.....JaKo KdYž sMe To z ToHo VyNaDLy..tAk sEM si PřiPaDaLa JaK Z tý PoHádKy PaT a MaT,ProTOžE JaK My Se s TiM PraLy.. ..fAkt BruTuS.. NaKoNeC sEm Si tu poLySTyReNoVou KraBiCi CHtěLa ROzMLáTiT vo HlAvu,JeNoMžE SeM tO jeN nALomiLa a MěLa pLnoU hLaVu těCh SaJrAJtů Z TohO.. ...tHaK sEM dO tOhO ZacZLa KoPaT a ProKoPla SeM Si sVojE MiLoVaNý BoTIczKy.. COž  Mě JaKo HLuBoCe NaSraLo....JinAk HaLuZ... THaK JaKo sMe sHLy...a PotKaLy sMe KOcZKu..KtErá PajDaLa a MěLa OcaS jAK PraCHovKu.. VyPadALa PřibLižNě TaK JaKo Ta ZrZaVá..aKoRáT ByLa TrosHKu TMaVsHí.. .. mNo JaKo PaK sMe SHLy k LusSSinCe a KouKaLy Na ZPověĎ  KráLovNy StřEdní ShKoLy..BrutUS MoC.. .. mNo JaKo PaK sI LuSsS uSMySleLa,žE PreJ Z náS UděLá BaRbiEnY.. DoPadLo To PřibLižNě tAkhLe.. JaKo FaKt DeMeNcE HaDr...  PaK Mě JeSHtě maLoVaLa.. JaKo TaKy kOtEL.. ..JaKo FaKt To ByLo oPrAVDu NěCo..ZížHiTeK Na CeLeJ žhiVoT.. To Je proStě MuJ XicHt a VlaSy,KdYž Si seMnOu hráLa LuSsS.. ..KenDeL Moc:. .. No JaKo LuSsS vyPaDaLa Jako MnoHeM LíP než Já..aE HodILa PraSe.. mNo Jo,mY sMe RozENý FotOModELkY.. ..JaKo PaK sMe DěLaLy ChviLku HovaDiNy.. NaVíc  Si LucKa VzpOMěLa Na NováKovOu,tKAžE to dOpaDlo NěJaK tAkHLe..proStě TakhLE NěJaK Se oNa fuRt Tváří.... Já z Ní o HoDiNy CHčiJu....JaKo PaK seM SeDěLa u cOmPa a s NěKyM Si psALa.. a LusSs jaKo ChtěLa kouKaT Ze StřEsHního okNa..aLe CHtěLa StáT Na GymNaStiCKyM MíCzi.. ..LoL..sEM Jí MuSeLa DržEt..aBy sEBou NeSekla.. ...LoL HaLuZ...mNo JaKo LuSsS CHtěLa ProVáděT aKroBaTicKeJ SeX.. DyK.,. JaKo Já aNi NwM žE NěCo tAKovýHo ExiStuJe..,,JeNom JaKo CO děLaLa LusSs ..tO VypaDaLo MoC ZaJíMavě.. ..oNa jaK Mi To uKaZoVaLa.. JaKo SoLidNí VýtLeMy SMe z TohO MěLy..  ..aSi NěJaK taKhLe.. mNo...  byL tO ProStě HaLuZ.. ..aKoráT sMe jaKo VyPiLy StrASHně MoC KoFoLy..a PaK sMe PotřEBoVaLy Na Wc.. JeNoMže jaKo v Tý tMě JíT DoLu,KdYž už VshicHni sPali.. JeJ..sMe Se báLy.. aLe Ta KoFOLa ByLa Brá..

a ByLa BeZ cUKrU..  .. NeVa.. ..mNo JaKo Než sMe sE NaDáLy..tAK byLo PůL JedNý..a tO sMe JeShtě KouKaLy Na SeX Ve MěStě.. JaKo aLe ByLa PrdEl mnO..BoHužEL sEM ceLoU noC spaLa sE psEm..Jako a woN Mi fUrT voLiZoVaL RuCe..oUpE bOžsKeJ PsíCzeK.. kVásNeJ oN Je....Jo a sPaLa SeM Na PoLšTářI s KaCzeReM DonaLdEm..JaKo Moc BoReC... ..HeJ ThaK JaKo RáNo NáS VzbudIL T-MoBILe,KdYž LuSsS PosLaLiZPráVu..sEM MysLeLa,žE Je RoZkoPu ..mNo Jako THaK LuSsS Se Do PůL JedNý VáLeLa v PosTeLi..tAKžE ByLa MaLinKo NuDa.. mNo.. JaG CHoBotNiCe.. uPlNě MoC GuTeNziE ..Jo aLe cHráPe... ..tAKoVeJ MeLoDicKeJ TóN.. .. mNo jInaK ProStě PrdEL ByLa a UrCziTě Si TO něKdy ZoPAKuJem..aLe BeZ TěCh žaMPioNů.. ..Jo.. .. MiLuJu Tě KráSko..  Jo..a JaK doPadL MuJ KoNeCzNý úcZeS..?! ..aSi NěJaK TakhLe.. VypADaLa sEM JaK NoSoRožEC.. NeBo nEviM K cZeMu TO MaM PřiRovNaT ..HrůZa DěS.. .

mNo Co,NáS už SteJně NiKdO NezMěNí..JsMe JeDny zMáLa,ktErý Se JeSHtě NeNechALy ZmaNiPuLoVaT  TOu MaLoU NáNoU ... TaKžE BláZni 4eVeR a OsTaTní,AŤ Si MaJ sVůJ sVěT... MiLuJu Tě ProStě DeMeNti HaDr No cO,My sE hLeDaLy,Až Se NaSHLy.. a NeSNásHíMe SySLiCiI LoVe yOu KrásKo..I FUCKING BARBIE STYLE!!!!..MiLuJu Tě..

Obě dvě,mé krásky největší..menší paka..:DKrásnej pocit,že v tom nejsem sama :D

Přidej komentář