07.Duben 2009,11:13

Pěkně dlouho jsem sem nepsala tak už ani nevím jak začít psát :-))

Tak začnu nějakýma novinka :-) S Lukáškem jsme spolu 2 roky a pár měsíců :-) uteklo to jak sviň....Pořád tě LÁSKO miláčkuju a pořád vííííííííííííííííííííííííííííc, nejvííííííííííííííííííc jsem strašná vid, ale vím že ty mě taky,protože jinej kluk by odemně už dááávno utekl :-))

Na silvestra jsem si dala plno předcevzetí nejlepší asi byloPŘESTANU KOUŘIT hmm pořád kouřím a ještě víííc do prd..... taky jsem si dala, že spolu budeme bydlet háááa bydlíme i když tak dzivě no.Měla jsem ještě jedno předcevzetí a to se mi splnilo, ale oba víme svý.... :-(

Taky jedem na dovolenou vid? Dneska si jí půjdem zarezervovat a zapomen na to že až příjdeš z práce tak mě donutíš jít stebou nachvíli spinkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIC TAKOVÝHO, DNES JDEM COURAT A UTRACET!!!!!!!!!!!

Co bych ještě napsala, nudíííím se, jsem sama v baráku a ještě ti musím srovnat tu skřííííín a než ty příjdeš, tak se tu asi unudím no, aspon kdyby přišla Irma.... :-)) Jo a taky jsem vysypala všechno jídlo rybičkám a už nemaj co papat, promin!

 

 
vložil: Lukynooooo
Permalink ¤


0 Komentáře: