Felipeho Massu už prohra v šampionátu netrápí | Felipe Massa

FelipeMassa se na tiskové konferenci pořádané u mezinárodního exhibičníhomotokárového závodu v brazilském Florianopolis, jehož se účastní iMichael Schumacher, zmínil o svých pocitech po infarktové prohře vletošním šampionátu.

"Nemám ve zvyku si stěžovat. Byl bych za uplakánka. Musím se spíš zaměřit na to, co se může stát v budoucnu," prozradil pilot Ferrari.

Po otázce, koho považuje za hlavní kandidáty na boj o titul pro rok 2009, se Massa dlouho nerozmýšlel:

"Řekl bych, že McLaren, tým, který neustále tvrdě pracuje a přesvšemožné změny v pravidlech bude pořád silný. Samozřejmě také Ferrari.Doufám, že se nám podaří postavit konkurenceschopný vůz. Dále bychmožná zmínil BMW, které se zlepšilo. Třeba se ukáže i Renault."

Sedmadvacetiletému rodákovi ze Sao Paula se nelíbí návrh Maxe Mosleyho, který by rád ve formuli 1 zavedl standardizované motory.

"Myslím, že každý tým má právo postavit si vlastní motor.Formule 1 není pro nováčky, ale pro špičkové jezdce. Jen těžko sidokážu představit vozy Ferrari bez vlastního motoru."

O autorovi

  • Jméno MAXxDimension
  • Bydliště Ždár nad Sázavou
  • Mno tak nevím co o sobě psat. Já veselá, romantická a svým smylsem i lehce bláznivá osoba. Co bych jen mohl napsat? Snad jen to, že se rád seznamuju, když mi písnete vzkázek, tak určitě odepíši.
Můj profil